Zdravim, chcem sa opýtať ktora škola je podla vás lepšia fakulta manažmentu PU alebo fakulta verejnej správy Košice. Doposiaľ asi 70% neodporuča ani jednu z nich. Poprosim o radu trebar niekto na nich študuje. Dakujem
Uz skor ten manazment a popri skole bud zacat cez AIESEC a nacvicovat si team leaderstvo, alebo neziskovky , staze, musis mat prax, ucit sa komunikovat, pripadne uz hladat rovno firmu v obore v ktorom by si chcel byt manazer, skusat veci, organizovat akcie, ludi... tie skoly ti same o sebe nedaju vela.
ee, ja som skoncil FVS, ale fakt tie samotne skoly ti vobec nic nezabezpecia, lebo dobre fleky v statnej sprave su dosadzovane politicky a ostatne su o nicom a co sa manzmentu tyka, tak manazerom mozes byt aj bez skoly, manazerom sa musis stat, to sa vystudovat neda
Pokial ta ten manazment nebavi a nevidis sa v tom, tak tam zbytocne ist. Je to skola velmi vhodna pre absolventov obchodnej akademie, kedze predmety tam su podobne len samozrejme na vysej, tazsej urovni.
Odbor ktory som študoval na soš je pracovnik marketingu tak preto som zvolil manažment alebo verejnu správu, mojím takým cielom je po doštudovaní Vš na čas byť riaditelom obchodneho domu a možno počase aj naštartovať vlastne podnikanie
tak skôr ten manažment... verejnú správu v Košiciach nie...sama som z Košíc a poznám plno ľudí čo to študujú... poväčšine sú to takí čo si chcú predĺžiť študentské časy, veľa toho v hlave nemajú a sú tam (nehovorím môžu byť výnimky že to niekoho skutočne baví a je inteligentný, nechcem škatuľkovať, ale tvrdím že u väčšiny je to tak)... zamestnanie a uplatnenie s tým skoro žiadne, pokiaľ nemáš vo funkciách verejnej správy známosti, tak skončíš možno na nejakom úrade alebo tak a plat je tam vážne mizerný... ako ono na internete o svojom odbore píšu široké uplatnenie, ale väčšinou sú to samé všeobecné bludy čo sedia takmer na každý odbor, ale keby si sa spýtal absolventov tak oni by ti povedali a ak máš cieľ byť tým riaditeľom obchodného domu tak jednoznačne skôr manažment, lebo ako som napísala, pokiaľ nemáš známosti tak sa s verejnou spravou ťažko zamestnáš, dobre nehovorím môžu byť výnimky ale aj tak jednoznačne manažment
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov