kamoška tam je a učí sa hned ked príde na intrák do večera...pred skúškami aj celé noci...proste zabijak..ja chcem tiež ísť na medinu ale drtiť sa 6 rokov vkuse... :/
určite musíš mať nervy z ocele a pripraviť sa na 6 rokov učenia od nevidím po nevidím, následne atestácie trvajúce zhruba 3 aj viac rokov. myslím, že lekár po skončení štúdia je vlastne praxi úplne nepoužiteľný - veď vlastne ako doktor študuješ celý život. naša susedka obmedzila s nami styky na minimum, mala hrozne veľa teórie aj praktiky, na niektoré skúšky potrebovala mesiac učenia. hlavne užívaj spánok teraz ak sa rozhodneš ísť na medicínu.
@missskaaa akože fakt neviem,čo očakávaš od tejto školy, jednoznačne je náročná...po všetkých stránkach... ved študent sa má stať lekárom, má liečiť ľudí...a nie kosiťákom. Ludia,ktorí sa ani nechcú učiť ale flákať radšej by sa mali zamyslieť kam ďalej...
Veď vyskúšaj prijímačky, uvidíš.. Keď prejdeš týmto sitom (cca prijímajú 1ného zo 7) tak máš najlepšie predpoklady..
Ja som v oktáve, neviem si predstaviť inú školu ako medinu.. No keď sa chcem dobre pripraviť, tak je to už teraz psycho.. Učím sa od 4tej do 10tej vkuse, denne.. A to poznám aj baby čo pokiaľ niečo nevedia na 100% , tak v noci naozaj vôbec nespia.. A to sme ešte len maturantky..
Náročné to teda samozrejme je ( mám dosť kamarátok na medine, takže viem že žúrovať chodia 2krát za rok a štúdiu venujú vš. voľný čas, napriek tomu dávajú skúšky na 2, krát ) , ale keď máš odhodlanie a niečo tomu obetuješ, myslím že sa to dá (resp. čo sa to dá zistím 23. júna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
To ma enem tak napadlo, neberte to vážne, ja o tom viem koňov kokot
Ja som v oktáve, neviem si predstaviť inú školu ako medinu.. No keď sa chcem dobre pripraviť, tak je to už teraz psycho.. Učím sa od 4tej do 10tej vkuse, denne.. A to poznám aj baby čo pokiaľ niečo nevedia na 100% , tak v noci naozaj vôbec nespia.. A to sme ešte len maturantky..
Náročné to teda samozrejme je ( mám dosť kamarátok na medine, takže viem že žúrovať chodia 2krát za rok a štúdiu venujú vš. voľný čas, napriek tomu dávajú skúšky na 2, krát ) , ale keď máš odhodlanie a niečo tomu obetuješ, myslím že sa to dá (resp. čo sa to dá zistím 23. júna