Poradte mi prosím, aku pedagogiku si mam vybrat ak potom chcem byt ucitelom/profesorom na nejakej normalnej skole tj. zakladnej , gymnaziu... myslím tým aku katedru si vybrať ,lebo vsade len pišu že s mentalne postihnutými , alebo s detmi v predkoslskom v
a kde si na pedagogike ak sa ta mozem opytat ... a hej to je jasne ... a ze kolko predmetov sa tam vybera alebo ako to je vobec , ze pred prijatim im powiem ze chcem studovat napr. geo ., atd .. alebo ako? lebo neze vystudujem a budem moct ucit len skolke vies
ale ja to chcem vystudovat koli tomu aby som 1. mal nejaku vysoku skolu a 2. lebo preberam podnik od stareho otca autoskolu a tam budem akoze tiez ucit ... neptreboval by som vysku nato ale dajaku chcem mat , a taku co aj lahko mi pojde a este ju aj uplatnim vies ... viete mi niekto poweat ci je studium na pedagogickej narocne?
. . . no neviem, ziadna sranda . . . este tak mat na starosti skolkarov, alebo na ZDSke ucit 1 stupen, je asi najlepsie. A potom az vyska, tam to moze byt na urovni.
ja som ne Pedagogickej fak. na UK.. ono teraz sa zamysli nad tým aké chceš študovať predmety, potom si vyber fakultu (pomaly na každej fakulte (aj nie pedagogických) sa dá učiteľstvo študovať.. a pošleš si prihlášku na konkrétnu kombináciu prednetov (napr geo a bio, dej-zem, fyz-chem, niekde sa to dá aj samostatne študovať, že iba geo napr.).. popozeraj si čo ťa zaujíma..
pozri si internetové stránky jednotlivých škôl a fakult.. budeš múdrejší.. a keby čosi napíš
predškolská a elementárna pedagogika ti bude na nič.. ak budeš učiť v autoškole tak tam potrebuješ iné vedieť.. a absolutne si nemyslím že je to jendoduché.. skôr určite náročnejšie..
ja študujem pedagogiku, aj keď sociálnu pedagogiku.. a tak nemyslím si, že je to nejak náročné, aj keď taktiež závisí od typu školy (tá moja.. hm pomlčíme). Keby si mám vybrať pedagogiku kde chceš byť naozaj spokojný so školou a všetkým čo s tým súvisí tak choď na náročnejšiu napr. Komenského (prípadne čechy). Ak chceš mať fakt len vyštudovanú pedagogiku a je ti jedno kde tak potom to už je len na tebe. A vyber si niečo čo ti je najbližšie.. aby si potom nenadával, že čo som si to ja zvolil tak držím palec
tak ja som si tiez dala na pedagogicku prihlasku (no omg pedagogicka) ale tak vytvarnu a psychologiu, tak ale to rpeot ze som nespravila skusky na vsvu ani do BB na akademiu umeni,ale tak co ,aspon nieco ,stejne to mas jedno co vystudujes,aj tak v zivote robis nieoc uplne ine
ale hej vyber si rpedmety co ta budu bavit ,si kukni vsetky pedagogicke skoly na SR a ake predmety ponukaju a co ti bude najviac vyhovovat tak tam chod
ale mna by najviac zaujimalo, ci mi niekto nevie povedat ci je tazke ju vystudovat , ale ne odpovede ze ziadna sranda, vzdy je nieco tazke a lahke .. ale normalne mi povedzte ci budem vela pod stresom alebo budem sa muset ucit jak dabel D prosím
ja som na pedagogickej, mam biologiu/etiku. prvy rok to bolo celkom fajn, vsetci sme sa snazili ucit poriadne, ale teraz v tretiaku je to dost narocne. treba robit vselijake seminarky ku vsetkemu, vypisovat prax, do toho bakalarka. a vsetci nam hovoria, ze to musime vediet dobre, ked to chceme ucit. co je aj pravda, lebo ked nebudes vediet nic, tak tazko mozes spravit statnice. ale ked sa ucis systematicky, nie je problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pozri si internetové stránky jednotlivých škôl a fakult.. budeš múdrejší.. a keby čosi napíš
ale hej vyber si rpedmety co ta budu bavit ,si kukni vsetky pedagogicke skoly na SR a ake predmety ponukaju a co ti bude najviac vyhovovat tak tam chod