@neviemsivybratnick Tak ja by som typoval c) , lebo to ide postupne k céčku....ale ako vravím...Slovenčina a spájať nejaké diela k autorom, povedať niečo o diele, keď som to nikdy nečítal a priradiť ešte k nejakej ére mi nikdy nešlo...
No ako prepáčte niektorí, nebola som si istá áno. Radšej sa uistím a budem vedieť sto percentne či je to správne, nie? Nechápem niektorých ľudí, ktorý si myslia, že len za to že niečo vedia lepšie ako iný tak ostatný sú retardovaný. Niekto je v istom obore lepší a niekto horší, nie? Keby tebe dal nejaký grafik pojem z nejakého primitívneho grafického programu a ty by si ho nevedel a vysmial by ťa že si retard tiež by ti to nebolo príjemné. Pripravujem sa na príjmačky a chcem si byť sto percentne istá no nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
to toto ste mali na prijímačkách?
Nikde neni napisane jak sa autor vola tak logicky z toho ziadne meno nemoze vyplyvat.
...
...
...
...
preco?
...
ale osobne viem odpovedať na všetky čiastkové otázky
a vedeli ste, že Ivan Krasko sa vlastným menom volal Ján Botto? takže keby išlo naozaj o to meno, tak by to bola celkom slušná zápalka