Neprijali ma na výšku tak som poslala odvolanie a teraz mi došiel papier že odvolaniu dekan nevyhovie a na konci bolo ešte napísané že voči tomuto rozhodnutiu už nie je možné podať odvolanie. je ešte možné že ma zoberú v septembri keď sa študenti zapíšu a
O akú školu sa jedná? Na stránke školy musí byť uvedené, či sa už zápis konal... ak áno, už ťa nevezmú... a keď ti napísal svoje rozhodnutie dekan, tak si myslím, že už nie je šanca, že by ťa vzali.
ano, je šanca, ale zaleži od školy, trebalo napisať o aku sa jedna...ale niektore školy po zapise posuvaju čiary bez ohľadu na to, či človek da alebo neda odvolanie kontaktuju v poradi všetkych, že su prijati a či maju zaujem o študium, oni oddpisuju každemu že nevyhovie, lebo v dnešnej dobe sa to dava vačšinou ak si mysliš, že na prijimačkach niečo neprebehlo spravodlivo resp. podľa zakona a maš podozrenie, pripadne že ti zle zratali body, resp. že ťa mali podľa bodov prijať a poslali ti rozhodnutie že ťa neprijali...
zápis tam je 28.8., tak ak sa tam potvrdzovali návratky a niekto, kto ju zaslal nenastúpi, šancu máš...takisto aj vtedy, ak sa návratky nepotvrdzovali vôbec a uvidia až po zápise koľko ľudí sa zapísalo...čo ja viem, resp. mám skúsenosti s prípadmi, tak všetkym odpisovali že zamieta odvolanie a po zápise ich vzali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty