Som v 3. ročníku na gymnáziu a ... ako by som to povedal, proste stále neviem ktorým smerom by som sa chcel uberať. Tak ak by ste si našli čas bol by som rád keby ste mi sem napísali na akú VŠ ste chodili resp. chodíte a poprípade prečo ste si vybrali prá
v 3. rocniku som este chodila na seminare NOS-BIO a zaciatkom 4. rocnika som si asi ako jedina zmenila komplet maturitne predmety na MAT-EKO mam hlavu a pamat na cisla + technicke myslenie, ale i tak smo isla na EUBA .. teraz si hovorim ze mohla som radsej STU ale uz je neskoro, dufam ze 2015 bude zo mna bakalaris
@sheily práce je dosť, len ľudia sú pohodlní a nechcú sa umazať... mne tvrdá práca nevadí, vždy cez prázdniny, keď netreba chodiť do tej pojebatej školy, mám práce až až, takže sa nevyhováraj na to že bež školy si prácu nájsť nemôžem. aj keď je to tvrdá práca za minimálnu mzdu... ale predsa len !!
@counterstrike jaj vsak v pohode ked tvoj zivotny sen je otrokarcit za par eur nech sa paci, uvidime ci si nahodou nedorobis skolu ked budes musiet zivit rodinu a ver mi to sa ti z 300 eur mesacne nepodari. Ale jasne kym clovek byva u maminky je frajer
@sheily tak ja rodinu ani mať nechcem, a sám sa z 250 € uživím aj sám... a áno stačí mi že mám čo jesť, čo piť, kde spať.. to je hlavné a nejaké vysoké štandardy nepotrebujem a ani nechcem... viem sa zmieriť aj s málom a stými predsudkami voči tým čo nechcú chodiť do školy chodte už všetci DOPIČE !!!
@counterstrike neviem či ti tých 250e bude stačiť aj na nejaké nevysoké štandardy.... jedine teda, že budeš navždy bývať s rodičmi a nikdy sa nechceš osamostatniť..
V pohode, na to prídeš, ja som sa rozhodla tesne pred odosielaním prihlášok Ale som rada, že som sa rozhodla až tak neskoro, moje skoršie rozhodnutia určite neboli ideálne
@counterstrike ja nenam nic proti ludon co nechcu ist na vysku pokial maju odbornu skolu.. ale fakt nechapem preco clovek ako ty ide na gympel preboha O.o
ja nehovorm, treba roznych remeselnikov maliarov, elektrikarov hocici len ti hovorim ze s gymplom to budes mat tazke.
haha som zvedava jak budes z 250 e platit podnajom, energiea jedlo.. sak ale mne je to fuk zivot ti da sam facky..
Asi nebudem ten spravny priklad, ale
fakultu a odbor som si vybrala aj z toho dôvodu, že mala zapis až v septembri a ta druha, na ktoru som povodne chcela isť mala už v juli a ja som sa do tej školy nemienila už pred prazdninami vracať
ale v konečnom dosledku som najviac spokojna a v tom čo študujem som sa viac-menej našla
semináre som vždy váhala medzi matikou alebo kombináciou bio-chem, to sú veci s ktorými sa vždy uplatníš, ak na ne máš hlavu (ale naučiť sa dá všetko, len to potom vyžaduje trochu viac prípravy). Nakoniec som sa rozhodla pre biochem a som spokojná, baví ma škola a po škole sa budem mať dobre
@counterstrike Fakt si myslíš, že ti vystačí 250e mesačne? Nechápem, načo chodia sprostí ľudia na gymple, ked na to nemajú a potom skončia takto... si si mal spraviť odbornú alebo čo.. a uvidíš, ako ťa to bude mrzieť, ked stretneš poriadne dievča, ale nebudeš mať na to, aby si ju niekam pozval
ja som si vybrala semináre podľa toho čo ma bavilo, teda kombinácia biologia a chémia, a potom som si podala prihlášky na školy s týmto zameraním, teda okrem medicíny to som vylúčila hneď
ja som študoval toľko škôl ako nejaký pošahaný vedátor a najlepšie som sa uplatnil paradoxne s tou najlacnejšou a najkratšie trvajúcou ak ti mám pravdu povedať choď cestovať užívať si život nájdi si dievčatá ktoré budeš obrábať a potom už sa na nejakú školu dostaneš a budeš spokojný
@counterstrike sice rešpektujem tvoj nazor ale už teraz mi je ťa ľúto ako budeš už v 30tke nadávať ako ťa bolí chrbát, kolená, kĺby a neviem čo všetko (dobre čitaš, nie v 50tke ale už v 30tke! ) ...a budeš si trieskať hlavu o stenu aky si bol hlupučky a budeš si potom dorabať školu...chapem ked niekto nejde na VŠ lebo chce cestovat, žiť mimo civilizacie alebo čo ja viem čo..ale žeby niekto nešiel na VŠ lebo chce cely zivot makat??? vazne chlapce nenic si zivot ..nie si prvy ani posledny komu sa nechce ucit
chodím na informatiku na UPJŠ v Košiciach...prečo? lebo ma baví programovanie a tvorba webov a ako bonus je, že IT je jedna z najperspektívnejších oblastí čo sa týka hľadania práce
Dlhodobo pripravujem na prijímacie skúšky na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk
@mookie ja som napríklad vedela čo chcem robiť od základnej - byť dizajnérka... tak som išla na strednú, kde brali a teraz študujem posledný 6.ročník na VŠVU na katedre dizajnu... a som spokojná...nemenila by som za nič ani minutu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja nehovorm, treba roznych remeselnikov maliarov, elektrikarov hocici len ti hovorim ze s gymplom to budes mat tazke.
haha som zvedava jak budes z 250 e platit podnajom, energiea jedlo.. sak ale mne je to fuk zivot ti da sam facky..
fakultu a odbor som si vybrala aj z toho dôvodu, že mala zapis až v septembri a ta druha, na ktoru som povodne chcela isť mala už v juli a ja som sa do tej školy nemienila už pred prazdninami vracať
ale v konečnom dosledku som najviac spokojna a v tom čo študujem som sa viac-menej našla
inak ja som sa tiez rozhodla az v septembri 4 rocnika, povodne som nechcela ist na VS
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk