Ahojte, potrebovala by som menšiu radu. Ak by ste si mali vybrať medzi Filozofickou fakultou(katedra politológie) alebo Fakultou sociálnych a ekonomických vied(ústav európskych štúdií a medzinárodných vzťahov) obe na Komenského v BA, ktoré by ste si vybra
To prvé by som asi nikdy nešla, mňa to absolútne nezaujíma a nebaví a to druhé je ťažšie, ale tam by som šla radšej kvôli perspektíve, aj keď ani s tým to nie je ružové, ale to ťa teraz trápiť nemusí 3/4 študentov z nás študuje ťažko zamestnateľné odbory...
studovat na slovensku VS? seriozne? sak dnesne tituly bc a ing nemaju absolutne ziadnu vahu a v zahranici ziadnu hodnotu, aj tak skoncis hned po skole na urade prace a to mozes byt aj s maturitou, akurat rozdiel 5 rokov co zabijes na VS mozes po maturite ziskavat v roznych pracach praxou a po 5 rokoch budes daleko natom lepsiie ako ceerstvy absolvent s diplomom bez skusenosti a praxe.
Tak chodte vsetci do supermarketov posuvat krabice a montovat beton na stavbach, ked su vysoke skoly take nepouzitelne Omg. Ako keby zamestnanie bola jedina motivacia robit VS.
Tiez by som siel na tie medzinarodne. Ale ak ti nevadi na skolu 1 rok doplacat, kludne si zapis prvy rok obidve a potom mozes jednu z nich dropnut, ak to nebudes davat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
takže by si radšej išla na medzinárodné?
a konkrétne tie mezinárodné?
Tiez by som siel na tie medzinarodne. Ale ak ti nevadi na skolu 1 rok doplacat, kludne si zapis prvy rok obidve a potom mozes jednu z nich dropnut, ak to nebudes davat.
ale keby som si mala vybrať tak 2 aj keď myslím že by som tam dlho nevydržala