Chcela by som sa opýtať ako to funguje. Moja sesternica budúci rok maturuje a chcela by v tom mať jasno.
Má v pláne podať prihlášku na 4 školy. Takže ak ju príjmu napríklad na dve, ako to funguje? Sú tam také zápisy ako na strednej alebo ako?
Ahoj, ja mám podobný problém.Bol som prijatý na školu ale nie som s ňou na 100% stotožnený. Návratku mám poslať do piatku, a s ňou aj zaplatiť poplatok za študentskú kartičku isic a iné vecičky. Na školu na ktorú chcem ísť ale nemám istotu( ale pravdepodobne som), že ma príjmu, dozviem sa až v júli. Bude to veľký problém keď návratku pošlem, vybavia mi tu kartičku a na zápis neprídem, ale pôjdem na inú VS ?
bože veď choď na zápis normálne, potom keď ti príde rozhodnutie o prijatí na inú školu tak sa na to vyserieš a nenastúpiš tam, čo už prachy za isic obetuješ, lepšie ako riskovať, že oj som ja kkt tak si rok posedkám v prievaniku
@burninggiraffe ja to tiez tak riesim, a podla mna to nebude problem, to je tvoja vec, ci prides/neprides na zapis, o peniaze prides tak ci tak vychcani su a davaju narokom tak tie terminy
inak riesis mt?
@burninggiraffe počkaj to si nerob srandu toto... lebo ja som už poslala návratku na Trnavsku (lebo som nevedela ešte, či ma prijímu aj na UKF)... ale tou návratkou sa nezaväzujem, že nastúpim na tú školu či??? dôležitý je zápis nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
inak riesis mt?