Nechoď tam, som katolíčka, ale nešla by som tam. Na skúške píše test 200 ľudí a na dozor sú len 2. Neviem, aká je to škola, ale zamestnávatelia keď vidia v životopise, že si chodil na Katolícku do RK, tak prihlášku do zamestnania hneď hádžu do koša. Nemám osobné skúsenosti, ale počula som to z viacerých zdrojov
@2807 Súhlasím s druhým riadkom, ale možno to v tomto prípade nie je len názov školy, ale škola celkovo.
V Bratislave sa podobné reči šíria o vysokej škole sv. Alžbety - vraj tam pokojne prejde bakalárka, ktorá je len pozliepaná z niekoľkých zdrojov a nie je nič nezvyčajné, ak si niekto zaplatí za napísanie práce... A dokonca študentov odtiaľ vraj nechcú brať na prax... (nie sú to moje osobné skúsenosti, ale verila by som tomu)
Navyše záleží aj od toho, čo sa na takej škole učí.
Zaťatý katolík veriaci v stvorenie Adama a Evy asi nebude niekomu vysvetľovať veľký tresk, Darwina a evolúciu... - teraz nechcem nikoho urážať, nechcem riešiť dilemu vzniku ľudstva, len tým chcem povedať že sú veci, kedy sa náboženstvo s vedou proste nedohodnú...
Ale ja tam chcem ist a nehanbim sa za to ze som katolicka chodim citat do kostola a zurnalistika je moj sen!Ale tam je velmi tazke sa dostat...tak preto som si vybrala prave katolicku zurnalistiku...viem hovoria na nu vselico ale ja som tam nebola tak neviem posudit ci je to pravda alebo nie...a neviete kolko sa tam hlasi a kolko z nich beru?A kazda skola ma svoje vyhody aj nevyhody...
ja som naopak počula samé chvály na tú školu ... taktiež viem, že ľudia, čo poznám boli veľmi spokojní, napr. moja kamoška tam vyštudovala pedagogiku, predmety SjL a Anj... s nájdením práce nemala najmenší problém!
Spokojnosť absolventov univerzity s výberom študijného odboru je nad celoslovenským priemerom (80,9 %). Vyplýva to zo správy o prieskume uplatnenia absolventov vysokých škôl v praxi, ktorý zverejnil Ústav informácií a prognóz školstva a realizoval v priebehu roka 2008. Spokojnosť s výberom študijného odboru na KU vyjadrilo 83,8 % jej absolventov, nespokojných je 16,2 % (celoslovenský priemer 19,1 %).
ja som pocula, ze na tu katolicku zoberu hocikoho, ci krestan alebo nie. a taktiez ze ju kazdy vychodi bez najmensich problemov. ale tiez som pocula, ze vsetci o tom vedia a preto niektore firmy nezamestnaju ludi, co vychodili tuto skolu ani neberu do zamestnania, lebo vedia, ze ju zvladne hocikto, ci mudry ci nie. a nie je to kvoly nabozenstvu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Navyše mal som odbor dejiny.
tam by som enšla ani keby mi to zaplatili.
Je naivita a maximálna hlúposť hodnotiť školu podĺa jej pomenovania!!!!
Školu, dobrou, či zlou robia ľudia, čo tam vyučujú, nič iné.
Na každej škole sa však nájde niekto, kto je nejakým spôsobom negatívny.
Moje odporúčanie -nedaj na hlúpe reči
Vybuchol som od smiechu keď som prečítal, že tu niekto chcel ísť na katolícku vysokú školu, odbor dejiny
To je ako by som šiel na Leteckú fakultu, odbor akkvaristika
V Bratislave sa podobné reči šíria o vysokej škole sv. Alžbety - vraj tam pokojne prejde bakalárka, ktorá je len pozliepaná z niekoľkých zdrojov a nie je nič nezvyčajné, ak si niekto zaplatí za napísanie práce... A dokonca študentov odtiaľ vraj nechcú brať na prax... (nie sú to moje osobné skúsenosti, ale verila by som tomu)
Navyše záleží aj od toho, čo sa na takej škole učí.
Zaťatý katolík veriaci v stvorenie Adama a Evy asi nebude niekomu vysvetľovať veľký tresk, Darwina a evolúciu... - teraz nechcem nikoho urážať, nechcem riešiť dilemu vzniku ľudstva, len tým chcem povedať že sú veci, kedy sa náboženstvo s vedou proste nedohodnú...
ja som naopak počula samé chvály na tú školu ... taktiež viem, že ľudia, čo poznám boli veľmi spokojní, napr. moja kamoška tam vyštudovala pedagogiku, predmety SjL a Anj... s nájdením práce nemala najmenší problém!
Spokojnosť absolventov univerzity s výberom študijného odboru je nad celoslovenským priemerom (80,9 %). Vyplýva to zo správy o prieskume uplatnenia absolventov vysokých škôl v praxi, ktorý zverejnil Ústav informácií a prognóz školstva a realizoval v priebehu roka 2008. Spokojnosť s výberom študijného odboru na KU vyjadrilo 83,8 % jej absolventov, nespokojných je 16,2 % (celoslovenský priemer 19,1 %).
( » www.ku.sk/index.php/ouniv... )
Na tejto škole som mala možnosť spoznať vyučujúcich - osobnosti, ktorých si budem vážiť pre ich múdrosť, spravodlivosť.
Neštudovala som v odbore žurnalistika, takže k tomu sa nemôžem vyjadriť.
Ale....maximálne ma uráža zovšeobecňovanie - hádzanie všetkých do jedného vreca!!!
Na cirkevné školstvo sa útočí často len preto, že je cirkevné.
Čo sa udialo napr. v Trenčíne?
@pernik - ja som túto školu absolvovala - nikto mi nepopieral ani nepotláčal moje vzdelanie
...nič som tam nedostala za úsmev. Vieš - vieš, nevieš - smola
je to len o tom urobiť dobré meno školy