hlavne to, kde sa netlaci kazdy rok 5000 ludi typu pravo a ekonomika... ti uz teraz nemozu najst uplatnenie, neviem, co to bude o tych 5 rokov... skor nejaky odbor, ktory nie je az tak vyhladavany, ked chybaju absolventi daneho odboru, tak si lahsie najdu zamestnanie, nez ti, ktorych je plna...
informatika, farmácia a hlavne na Technickej univerzite v Košiciach je mnoho zaujímavých a perspektívnych odborov, napríklad ako Využívanie alternatívnych zdrojov energie a pod. tieto majú budúcnosť, treba zohľadniť mnohé faktory ako budúcnosť našej Zeme, ľudstva, a tak. z medicíny sa mi zdá celkom fajn gastroenterológia a v tlmočníctve čo najzvláštnejšie jazykové alternatívy, švédčina, japončina, kórejčina.
imrobn ťažko ti poradiť, kto vie čo bude za 5 rokov. Ďalej rozhoduj sa podľa svojho rozumu a nie podľa iných. Študovať by si mal to čo ťa zaujíma a baví(vo veľa prípadoch aj to, v čom už máš nejaký ten prehľad, lebo ZŠ a SŠ to neboli školy len tak na oddych, lebo ak nemáš základy fyziky a matiky, tak asi ťažko pôjdeš na techniku). Inak môžeš tam ísť študovať, ale po prvom roku tam aj končíš.
Máš pravdu, ja som tiež na Sjf, a aj keď to nie je najjednoduchšie, neviem si predstaviť, kde by som po škole našla prácu napríklad so sociálnou prácou, alebo nejakými humanitnými vecami... Aj segra tam ide, na Enviromentálne manažérstvo, Sjf, som ju prehovorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale v podstate keď je človek šikovný, má konexie, tak sa vie uplatiť v každých smeroch
hlavne nie tie humanitne pseudoskoly. omg, sak naco je vlastne sociolog? napicu, nic v zivote nevytvori.
Máš pravdu, ja som tiež na Sjf, a aj keď to nie je najjednoduchšie, neviem si predstaviť, kde by som po škole našla prácu napríklad so sociálnou prácou, alebo nejakými humanitnými vecami... Aj segra tam ide, na Enviromentálne manažérstvo, Sjf, som ju prehovorila
Ja určite, ale ako výrovný manažér
Ja určite, ale ako výrobný manažér
Tak ja dúfam, že keď dokončím strojarinu, tak ma nešupnu na linku