Áno, som trápny, hlboko sa každému ospravedlňujem...
Info o školách som si čítal, na školách som bol, ale zaujíma ma aj váš názor. Konkrétne ide o študijný program Telekomunikácie.
Chalani (prípadne baby) čo študujete, či už v žiline alebo v blave, prečo ste si tú školu vybrali ? Mesto malo veľký vplyv na výber školy ? Ste spokojní ?
Štúdium je náročné na oboch, tak to moc nie je rozdiel...
spoluziak chodil na FEI ale na aplikovanu informu...po polroku odisiel...aj to zvladal,ale co ho najviac sralo,bol pristup profesorov...ako keby studenti boli iba obycajne handry...v ZA som sa s tymto javom nestretol,teda aspon nie na stavebnej
no na FEIke som bola pozret a mne sa tam nepacilo, ze neboli zapaleni pre svoju robotu a to je celkom dost dolezite, ked si zoberieme to, ako profesori vedia ovplyvnit svojim spravanim zanietenost ziakov.
ale so ZA to neviem porovnat, o tom som velmi nepocula
kazdopadne kazda skola ma svoje muchy, cize by som sa na tvojom mieste rozhodovala podla predmetov (treba si popozerat rozvrhy) a podla ponuky studii druheho stupna. i ked po Bc by si mohol pokracovat inde, ale asi by bolo prijemnejsie ostat na povodnej fakulte
@onetouch Nie je dosť rozdiel, aplikovaná informatika a stavebná ?
@kikushenka ja som bol aj na FEI, aj v žiline a pravdu povediac tá žilinská sa mi páči viac... Len ma zaujíma aj názor iných, tých čo na tie školy chodia, alebo chcú... Ale mám taký pocit že ľudia hlasujú za FEI viac či menej kvôli tomu že je v BA...
hlasujem za ZA z toho dôvodu že sú tu ustretovejší profáci a majú ochotu pomôcť čo najviac študentom prejsť ďalej a aj sorávanie majú na úrovni..chodím tam na elektrotechniku a keď som bol v pozrieť v BA tak hneď prvá vec čo sa mi nepáčila bolo že profáci nemájú vôbec o nič záujem
Ako clovek studujuci na FEI STU, ti mozem tuto fakultu len odporucit. Negativne ohlasy su len bludy sirene neuspesnymi absoloventmi. Je sice pravda ze prve rocniky su narocne ( najma mat a fyz ), ale ked sa cez ne prenesies, mas otvorenu cestu ku kvalitnemu a minimalne na SR vysokouznavanemu vzdelaniu. Co sa tyka Ziliny, tak neviem nakolko kvalitne vzdelanie dostanes, ale uplatnenie je znacne nizsie ako po ukonceni FEI. Tiez je zname, ze ti co to nedaju u nas, utekaju do Ziliny a tam to uz zvladaju. V kazdom pripade je to na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Info o školách som si čítal, na školách som bol, ale zaujíma ma aj váš názor. Konkrétne ide o študijný program Telekomunikácie.
Chalani (prípadne baby) čo študujete, či už v žiline alebo v blave, prečo ste si tú školu vybrali ? Mesto malo veľký vplyv na výber školy ? Ste spokojní ?
Štúdium je náročné na oboch, tak to moc nie je rozdiel...
ale so ZA to neviem porovnat, o tom som velmi nepocula
kazdopadne kazda skola ma svoje muchy, cize by som sa na tvojom mieste rozhodovala podla predmetov (treba si popozerat rozvrhy) a podla ponuky studii druheho stupna. i ked po Bc by si mohol pokracovat inde, ale asi by bolo prijemnejsie ostat na povodnej fakulte
@kikushenka ja som bol aj na FEI, aj v žiline a pravdu povediac tá žilinská sa mi páči viac... Len ma zaujíma aj názor iných, tých čo na tie školy chodia, alebo chcú... Ale mám taký pocit že ľudia hlasujú za FEI viac či menej kvôli tomu že je v BA...