Nevie mi niekto poradiť nejakú VŠ, kde sa dá študovať cestovný ruch, ale nie sú tam prijímačky z matiky? Mne takú našlo iba v Čechách ale je súkromná, což si akosi nemôžem dovoliť....takže akýmkoľvek návrhom budem rada,píšte,ďakujem
@cabajka12 no vieš ono by s tou matikou ani taký problém nebol, na základke som sa ju riadne učila, lenže na strednej sme mávali dve hodiny za týždeň,tento rok iba jednu+naša učiteľka je dosť na prd, za celé štyri roky pomaly nič nové nenaučila...čiže si myslím, že keď by som robila prijímačky tak nemám šancu lebo z nej nič neviem
@seagull1 no keď ten Prešov mám tiež pekne ďaleko a tam potom na základe čoho prijímajú?
@ragdoll to vyzerá tiež zaujímavo,ale čo je to za odbor, ako sa môžeš uplatniť?
@nemamziadnemeno no a? aspon o intrak nemusis mat strach a prijmaju na zaklade priemeru ale ono to tak klesne, ze v druhom kole uz zoberu skoro kazdeho
@seagull1 no veď áno ale aj tak nikoho tam nepoznám a možno tam so mnou nikto známy chodiť nebude a aký musím mať priemer? to za celé 4 roky či ako je to? čiže ak by som už bola aj neviem ako veľmi blbá tak by ma nakoniec vzali?
@cabajka12 hm,ja sa pozerám na UMB ,tiež chcem ísť študovať cestovný ruch-niečo také,ale žiadny študijný program mi nenašlo na UMB takýto len europske kulturne studia a to mi je na dve veci
no tak tu tam najdes urcite ... v zimnom i v letnom semestri prveho rocnika . a statistika je tam este tazka . inak pohoda . (byvala mi tam chodi ... resp. pise diplomovku uz preto take info )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Presovska univerzita, Fakulta manazmentu. Prijmacky sa uz roky nerobia...
@seagull1 no keď ten Prešov mám tiež pekne ďaleko a tam potom na základe čoho prijímajú?
@ragdoll to vyzerá tiež zaujímavo,ale čo je to za odbor, ako sa môžeš uplatniť?
suhlasim, ze na umb je ta matika riadne spoko(zatial)
štatistika je na Bela ???na tom,čo chcem ?