Ahojte, chcela by som sa poradiť či neviete o nejakej dobrej vysokej škole v zahraničí - medicína
A na slovensku máme myslím že v Bratislave a Košiciach
@emmaa vidíš, ja neviem ani zaťať po nemecky ale ak by som mal na výber, a mal by som záujem o to čo ty chceš študovať, isto by som viedeň alebo aj nemecké univerzity zvažoval. pôžička/štipko/nech sa rodina poskladá a zainvestuje do tvojho štúdia. oplatí sa to. skús porozmýšľať, posurfovať po nete, poradiť sa aj inde. naozaj držím palce
@emmaa Karolinska Institutet Lund University, Medizinische universität Wien. Ak ti stačí aj niečo dostupnejšie tak 1.2.,3. LF Univerzity Karlovy. A ak nie si moc náročná tak aj LF MU alebo LF UPOL prípadne LF HK Univerzity Karlovy. V Madarsku Semmelweis University. Ak máš na to dostať sa do UK tak potom určite Edinburgh, Manchester, Kings College, Oxford a podobne Na Slovensku LF UK Ba a JLF UK...
@obrvonjottr Sú len pod tou istou univerzitou, ale to je asi tak ako keby som povedal, že Právnicka fakulta a Prírodoveda sú to isté lebo obidve patria pod Komenského. Dokonca ani natolko si Plzen a Hradec nie sú podbné aby sa jednoducho dalo prestúpiť. Majú možno aj inak predmety rozdelené do ročníkov. A napríklad 3. LF je tiež Karlovka, ale majú modulový systém, čo napríklad znamená, že anča im začína v druháku a na jednotke ju majú už v prváku. Okrem iného to znamená, že majú hodiny v nemocnici od prvého ročníka a na bežnej LF pacienta nevidíš asi do 3. ročníka, Takže toľko k tomu. Majú asi toľko spoločné ako LF MU a hociktorá iná medicína Dokonca ešte si často aj konkurujú. Spoločný majú titul, ktorý sa absolventom udeluje a len spoločnú alma mater, inak sú to úplne iné školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
lenze Plzen aj HK sú tá istá škola - UK Praha