@lulipo studentsky zivot? ja som na VS a ziadny studentsky zivot tam neni... co ma samozrejme velmi sklamalo... neznamena automaticky ze ked je VS je aj studentsky zivot, zvlast ked neni kolektiv. Na strednej to bol studentsky zivot ako vysity toto je cista hroza nula bodov.
Aj jedno aj druhe som odkladala , ale zase vzdy ked som pisala seminarky, tak som chcela, aby boli k dacomu a tak som potom rozne uryvky z nich pouzila do diplomovky, kedze som mala komplexnu temu, ktora s dost vela predmetmi suvisela celkovo mne osobne pridu seminarky viac do praxe ako ucenie sa, a asi som viac kreativny typ ako biflos ale seminarky maju zas jedno velmi velke negativum, som z nich hladna a jem sladke a priberam
napisat seminarku mi trva aj dlhsie ako sa naucit na skusku, samozrejme podla toho, co za predmet to je. u nas sa v podstate seminarka odniekadial opisat neda a ja by som to beztak neurobila, lebo neznasam, ked ludia take veci robia. aj tak potom tu pracu musime odprezentovat, takze ked si nieco nastudujem a napisem o tom, tak som rovno pripravena na prezentaciu.
a teda radsej pisem, pretoze sa pri tom viac naucim (seminarky mem mali na prakticke temy), ako keby som sa mala na skusku ucit nejake odvodenia alebo poucky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a teda radsej pisem, pretoze sa pri tom viac naucim (seminarky mem mali na prakticke temy), ako keby som sa mala na skusku ucit nejake odvodenia alebo poucky
ale v podstate mi nevadi oboje ja som taky dobry studentik