Vysokoškoláci, stalo sa vám už, že ste išli na zápis danej školy, ale potom ste sa odhlásili, lebo ste šli na inú?
mne sa to môže stať lebo mám niekde odvolanie kde by som išla omnoho radšej ale odvolávacia komisia je koncom augusta (prekladateľstvo Nitra) a zápis na inej škole tiež vtedy (TUKE strojnícka)..vrazím peniaze a čas do niečoho čo možno bude zbytočné..
ale inak nemáte to tiež tak, že je tam ešte nejaký náhradný termín, ako dali mne? že zápis bol v júli a ešte je dodatočný v septemri.. by si šla keď tak až na ten druhý,,.
mozno teraz poviem hlupost, ale ked sa niekam zapises, tak to znamena, ze tam uz studujes... a ked nasledne zanechas tu prvu a zacnes na druhej, nebude sa to posudzovat ako keby si uz rok mala odstudovany a budes potom musiet platit za nadstandardnu dlzku studia? alebo sa to berie podla akademickeho roku?
vždy neznamená zápis rok štúdia, záleží od toho, či sa stávaš študentkou v deň zápisu alebo to nadobúda platnosť neskôr, na prvej výške som bola študentkou od dňa zápisu, niekedy v júli, teraz som išla na druhú výšku, zápis bol v júli, ale študentkou som až od septembra, čo ma prekvapilo, ale je to tak treba si to zistiť
@farfala a ked som si len potvrdila na nete, že budem študovať na tej škole, ale zápis bude až v septembri tak sa to neráta ako ďalší rok štúdia.. či? lebo ja som si to takto potvrdila, ale rozhodla som sa nakoniec vôbec tam neísť, že si dám inú školu na budúci rok..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nastastie to dobre dopadlo...
ale inak nemáte to tiež tak, že je tam ešte nejaký náhradný termín, ako dali mne? že zápis bol v júli a ešte je dodatočný v septemri.. by si šla keď tak až na ten druhý,,.