Tak, ja viem iba, ze ked prides na zapis na slovensku VS a zapises sa, tak sa ti uz rata cely rok, aj ked si sa este ani nic neucila, neviem ci je to tak aj ked to bola skola v zahranici...
denné štúdium ti začína od momentu kedy sa podpisujú nejaké papiere, neviem ako to bolo u nás, ale bol tam od podpisu nejaký čas aby si si mohla rozmyslieť.
príklad, ja som prišla do školy, podpísala som zmluvu o výuke a do 7 pracovných dní som mala zaplatiť školné, ale pri zápise som už zaplatila zápisné. kebyže si to do toho stanoveného času 7 dní rozmyslím, tak odstúpim od zmluvy, žiadne školné neplatím, ale to už zaplatené zápisné mi nevrátia.
iná varianta by bola, ak by som školné zaplatila, vedy by mi ho už nevrátili. každopádne je to na každej škole iné, ale ty možeš nejak do začiatku školného roku zmenit svoje rozhodnutie..niekde su ochotný to akceptovat, a niekde sa tie tetky na študijnom robia strašne dolezite
za to, ze si "par dni bola" nastupena v cechach sa neplati. do toho poctu rokov, kt mas narok na studium zdarma/len za priplatok za externe studium, sa studium absolvovane v zahranici nepocita.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
príklad, ja som prišla do školy, podpísala som zmluvu o výuke a do 7 pracovných dní som mala zaplatiť školné, ale pri zápise som už zaplatila zápisné. kebyže si to do toho stanoveného času 7 dní rozmyslím, tak odstúpim od zmluvy, žiadne školné neplatím, ale to už zaplatené zápisné mi nevrátia.
iná varianta by bola, ak by som školné zaplatila, vedy by mi ho už nevrátili. každopádne je to na každej škole iné, ale ty možeš nejak do začiatku školného roku zmenit svoje rozhodnutie..niekde su ochotný to akceptovat, a niekde sa tie tetky na študijnom robia strašne dolezite