Moja otázka sa týka hlavne ľudí,ktorí študujú práve v BA. Ste spokojní,páči sa vám tam? Chcela by som vedieť hlavne plusy a mínusy. Totižto sa neviem rozhodnúť, či mám ísť študovať do BA,150km ďaleko, alebo zostať v meste,v ktorom bývam.
kamarát z Košíc tam býva na intráku na izbe ešte s nejakým chalanom. raz sa ten kamarát vrátil z diskotéky a ten spolubývajúci tam práve súložil s nejakou slečnou.
môj kamarát je blázon a skočil na nich a začal sa smiať
úplne strašne zle...aj by som ti k tomu popísala viac, ale nemám záujem tu potom čítať debiloviny od ľudí, ktorých už sto generácií žije v Blave...
ale ja tam našťastie budem chodiť už iba chvíľku!
vypadni z domu.
kým ťa tam nikto nedrží
ja som 3 roky študovala na vš doma a teraz som 2. rok v BA a je to super som tu aj na intráku a aj pracujem, je tu oveľa viac možností ako kdekoľvek inde na SVK. Síce je mi chvíľami smutno, lebo som tu sama často alebo keď mám veľa roboty či nestíham do školy, ale inak je to tu dobré. nech sa rozhodneš pre čokoľvek, vypadni z domu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kamarát z Košíc tam býva na intráku na izbe ešte s nejakým chalanom. raz sa ten kamarát vrátil z diskotéky a ten spolubývajúci tam práve súložil s nejakou slečnou.
môj kamarát je blázon a skočil na nich a začal sa smiať
Tvoj kamoš sa mi páči. Vždy pochopím takú srandu.
Palec hore pre kamoša.
ale ja tam našťastie budem chodiť už iba chvíľku!
kým ťa tam nikto nedrží
ja som 3 roky študovala na vš doma a teraz som 2. rok v BA a je to super som tu aj na intráku a aj pracujem, je tu oveľa viac možností ako kdekoľvek inde na SVK. Síce je mi chvíľami smutno, lebo som tu sama často alebo keď mám veľa roboty či nestíham do školy, ale inak je to tu dobré. nech sa rozhodneš pre čokoľvek, vypadni z domu