@ivanulienkaa inak ja som tiež prekvapený ... mňa vôbec prekvapuje že si ma tu niekto všíma aj moje príspevky ...akože viem že je ťažké si nevšimnúť ak je príspevok dlhý ale vidím že ľudia poznajú aj môj obsah textov
proste je tu na stranke sto ludí o ktorých neviem, poznám zbežne iba ich nicky ale texty si nejako nevšímam ... tak ma to prekvapuje
@silviaaa tak vieš, ja ho nepoznám, tak preto sa pýtam vieš.
neviem aká je to povaha, charakter, typ človeka .. ale prišiel mi normálne, skôr taký umelecký typ/umelecká duša
nie, ešte by som po sexe musel počúvať monológy o tom
ako je jediná vyvolená osoba na svete, ktorá dokáže vnímať lásku, inač, hlbšie než mariánska priekopa, pestrejšie než dávka LSD či lysohlávky a citlivejšie než detský púder.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
som proste dobra kamoska
:letim: :letim:
ale aj tak
proste je tu na stranke sto ludí o ktorých neviem, poznám zbežne iba ich nicky ale texty si nejako nevšímam ... tak ma to prekvapuje
čo už no
veď tým komentárom som sa sama z tej recesistickej skupiny vyčlenila a nejdem sa už veľmi tu vyjadrovať, potom sa hanbím a tak
Vysvetlite mi to niekto, lebo mne príde, že nemáte nič iné na robote, len riešiť iných ľudí.
neviem aká je to povaha, charakter, typ človeka .. ale prišiel mi normálne, skôr taký umelecký typ/umelecká duša
v jednej pivnici
je to priateľské plemeno, nehryzie ani nekope zo spánku
ako je jediná vyvolená osoba na svete, ktorá dokáže vnímať lásku, inač, hlbšie než mariánska priekopa, pestrejšie než dávka LSD či lysohlávky a citlivejšie než detský púder.