@tasha5 ak sa správne odhadne množstvo, dobre vyberie miesto, úspešne vytvorí atmosféra a pustí správna hudba tak to môže byť jedna z najzvláštnejších a najúžasnejších vecí čo kedy zažiješ
@midnight no ved hej, cotala som o jednej co inak nesla, bola na tom zavisdla ale tak jasne ze to musi riadne zintenzivnit, no to mnozstvo odhadnut,, fuu take relativne
@tasha5 Mne vtedy tečie imaginárny sopel No vážne a potom už krv, lebo smrkám a nič nejde A ver, určite by si sa smiala a od smiechu nevládala a celé napiču
@uggla mhhhm , da sa aj tak, to mas huste celkom, ja mam posturene ladviny nejak :. no ved preto som sa pytala ci sa oplati, ale ako bolo povedane zalezi od mnozstva : a mas
@grietusha jaaaj no to uz je iny level zas, ale co keby ma viac zaujal potah na posteli alebo farba steny ako nejaky dotycny ? no jedine vyskusat, fakt.
@tasha5 tým som chcela povedať, že na hubách sa nenamotávaš na jednotlivé prkotiny okolo seba, ako keď si nahulená. preto je celý tvoj príklad úplne od veci a otázka nemá zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
seriozna odpoved: nie
Vtedy vnímaš všetko a všetko je vtipné, ňä?
sex na hubách, to je sranda!