Potrebujem radu. Neviem sa rozhodnut kde sa mám vystahovat, co je lepsie, proste Vas nazor. Chcem sa vystahovat z tohto zapadakova a ist na dobru univerzitu. USA alebo Kanada? Stále si kladiem tuto otazku. Kazdy hovori ze Kanada je lepsia volba, má lepsi
Kanada je na tom v kazdom smere lepsie. Kazdopadne stahovat sa teraz do zapadneho sveta je nezmysel. Treba ist do azie, tam sa za par rokov presunie cely kapital sveta.
Myslím že na birdzi každý napíše že kanada lebo USA je podľa nich zlo sveta alebo sa nájdu také psychopatické extrémy ako @4 ale rob čo chceš, ja by som bral radšej USA, tam je to slobodnejšie a lepšie
odporucam kanadu urcite,kanadske univezity su lepsie ako v usa.co sa tyka zivotnej urovne tak kanada je lepsie na zivot a celkovo je tam pokojnejsie ako v usa.ak mas dostatok financii tak canada,je to zlozity proces sa dostat aj ako student na skolu.na start studenta doporucujem minimalne5000e a to sa nerata ze musis zaplatit skolne co tiez nieje najlacnejsie,ubytovanie,strava,letenka,atd,pocas studia mozes aj pracovat podla toho na aku univerzitu by si siel.viac sa dozvies na ambasade ked si tam zavolas,alebo si pozri kanadske stranky,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale keby som si nemusel vybrať len z týchto dvoch možností, tak by som si vybral Singapur. A keby nemohol byť ten, tak Hong Kong.