@horox v prvom rade si zozen psa, kancelarsku stolicku, hodvabnu latku, masle a stuhy, liter samponu, farbu na bicykle, nejaky gel na vlasy, palicku na stuchanie, palicku na ukazovanie, prenosny plot, krepovy papier, hudbu, rodinnych prislusnikov, nerodinnych prislusnikov, paralen, struhadla na syr pripadne ostnaty drot, elektricky paralyzator, ochranny oblek, trubku pripadne 3 rozne nahravky fanfar, piliny...veeela pilin, nejake zradlo pre psa, nejake zradlo pre rodinnych prislusnikov....fuuuha vela toho je...a to som este vselico pozabudal.....ked budes mat povedz a poslem ti komplet navod aj organizacne plany...a za 8 korun na hodinu mozem aj organizatora robit
10. zapisovatela sedim pri tom velkom stole co je v kruhu vedla rozhodcu a pisem hodnotenia, davam diplomy, stuzky a podobne a vlastne mam na starosti vsetky papierovacky, co sa tykaju tych psikov
ani nevieš ako by som šla zajtra lebo sú pastierské plemená a tie zbožnujem border kolie,dlhosrsté kolie,šeltie a podobne ale nemám sa tam ako dostať no nevadí mám známich a oni mi pošlú fotky a videa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja mám psa, povedz ako na to.
panebože, kto by bol povedal že to bude také zložité~!
návod je hádam zadarmo?
a môžem dať aj 10, možno aj 13 na hodinu (korún, nie eur!)
@tesai čo tam robíš?