No čo, boli ste niekto na tejto výstave? Oplatí sa to? Páčilo sa? Silno nad tým uvažujem, že tam zavítame aj s rodinou, akurát to vstupné je dosť veľké .
@bizbilio Aj Ty? Však keď som videla bilbórd vo štvrtok, normálne, že to bola prvá vec, čo mi napadla, že to je super, akou výstavou ma BA víta. (Počuj, ale akože úprimne.. kto by nechceu vidieť človekov bez kože ? Ostatne, ja to mám takmer povinne z profesného hľadiska, áno.)
@bluepanter Ak chceš mať istotu, tak v ten deň a jeho predošlý jedz striedmo, ale inak.. Nemyslím si - veď Ty si chlap, Bizbilio je Bizbilio a ja si beriem sáčok - nič zas tak extra zlé sa nám nemôže stať .
@bluepanter Zoberiem IKEA igelitku, ak Ti nebude prekážať ju používať po druhých. A budeme prenajímať každému, na koho to vprostred výstavy príde - minútová tarifikácia, po €ure.. Aj sa nám možno splatí vstupné .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Chcel som tam zajst
Ceny vstupeniek cez pracovné dni ( Po-Pia):
Dospelí 14,- €
Študenti/seniori 10,- €
Dieťa (6-15 rokov) 9,- €
Rodinná vstupenka ( 2 dospelí + 1 až 3 deti ) 31,- €
ZŤP - P 9,- €
Ceny vstupeniek cez víkend (So-Ne)
Dospelí 16,- €
Študenti/seniori 14,- €
Dieťa (6-15 rokov) 10,- €
Rodinná vstupenka ( 2 dospelí + 1 až 3 deti ) 36,- €
ZŤP – P 10,- €
Ešte jedine to rodinné vstupné, ale tam zas neviem, čo oni považujú za dieťa , či môže byť staršie ako 15 rokov, u toho rodinného
zaujímavá bola najmä časť s ľudskými embryami.. oplatí sa vidieť
omg,som obklopena ludmi,kt.chcu vidiet telo cloveka zvnutra! juch!
dame si v septembri rande,jeden bude kriesit druheho,ak odpadne,a druhy tretieho.
@bluepanter >>Kdo chce, se přidá.
tak teda,ideme,je to jasna vec!
@bluepanter nebudeme zvraciať.
DDDDD