Baby ako sa výstrednejšie obliecť bez toho aby na vás nepokuazovali prstom že (aha štetka ide) . Alebo hovoríte že čo ma pokom viem že som štetka neni a obliekam sa tak lebo sa mi to páči? Napíšte nejaké návrhy.
podľa mňa by každý človek, akéhokoľvek pohlavia mal mať nejaký štýl, nemusí byť jednotný ale keď sa už oblečie, treba, presne ako podotkla @lawey , nepôsobiť lacno! alebo bez štýlu
a často si všímam topánky, povedia veľa
a neznášam ľudí, čo nosia tenisky (ako fakt športové tenisky na beh) do spolčnosti ako do školy a tak....fakt je to ....úplne sa mi to hnusí
všetko sa dá nosiť tak, aby si nevyzerala ako štetka... tiež občas nosím rada výstredné oblečenie, ale ešte nik mi nepovedal, že vyzerám ako štetka a to môžem mať na sebe minisukňu, tričko s výstrihom, opätky a kludne na tom aj krátky červený kabátik. Ide o to ako v tom chodíš, ako kráčaš, ako sa pozeráš na ostatných - pohľad je veľmi dôležitý. A napr. dosť spraví, ak si miesto hnedých siloniek dáš čierne. Alebo zvolíš jemnejšie doplnky. A vo všeobecnosti by tie veci nemali pôsobiť lacno.
preco by vystredne oblecenie muselo znamenat obliekat sa ako stetka? samozrejme, ze to jeden druh vystrednosti...ale obliect sa da napr. do isteho stylu, ktory je vystredny a vobec nie je stetkovsky
podla mna ale vystredne oblecenie nemusi byt nevyhnutne minisukna + vystrih po pupok, moze to byt aj nieco co nieje prave "in".. kazdopadne ak chces zaujat spomenutymi vecami, tak je to dost fail. Charizmaticka pekna baba tieto veci nepotrebuje ak chce zaujat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a často si všímam topánky, povedia veľa
a neznášam ľudí, čo nosia tenisky (ako fakt športové tenisky na beh) do spolčnosti ako do školy a tak....fakt je to ....úplne sa mi to hnusí
ako napríklad toto
Ale je to najmä o tebe - ako tie veci nosíš.
» cdn.cztorrent.net/image/original/...
myslím, že je to celkom výstredné, ale to s tým ukazovaním na teba prstom...ti neviem zaručiť.
seriózne teraz, neviem si predstaviť´, že by sa žena obliekla výstredne a nepripadala by mi ako štetka. takže ti neviem poradiť.
a pod pojmom výstredné nemyslím hlbší výstrih ani mini, ani opätky.
povedzme len že rada kopírujem kostýmy z filmov tima burtona disappointed:hehe)
okrem toho sa tazko radi cloveku, ked nevies co mu pristane a co nie .
Ale treba skusat ...
a vela zalezi aj na tom ci vies take veci nosit
pre mna je vystredne oblecenie take, ktore je originalne, ze uputa pozornost ludi
dnes uz moda klesla natolko, ze stetky si na seba nemaju co dat (ach) smutne ale zaroven pravdive
podla mna ale vystredne oblecenie nemusi byt nevyhnutne minisukna + vystrih po pupok, moze to byt aj nieco co nieje prave "in".. kazdopadne ak chces zaujat spomenutymi vecami, tak je to dost fail. Charizmaticka pekna baba tieto veci nepotrebuje ak chce zaujat.