pocujte...chcem vediet..co by ste robili..keby vas nasrala ....nejaka spoluziacka co je skaredaa.....a namyslena...co dostala jednotku...a vytrojku..bo sa mi to stalo....a som dost vytocenaa....kreslim najkrajsie z triedy....a aj na umelecku som chodila..
Pdola mna znamky nie su dolezite ale vedomosti - tak to uz je vsetko je nespravodlive - ale podla teba kto dostane skor pracu?? ty - co vies kreslit alebo ona co nevie kreslit?? tam sa nebudu pytat ake si mala znamky ale co vies.
ze ona je skareda nehnevaj sa na mna a ty si sa vydela dakedy v zrkadle? a este aj namyslena? si hovorila asi o sbe, ze?
jedine co mas spravit nie je pomosta ale sa mas zlepsit v tom com nie si az taka dobra. Ak by nevedela pekne kreslit tak asi tu 1 nema. pravedpodobne neznesies to, ze je niekto lepsi ako ty. Po pripade krajsia ako ty alebo aj mudrejsia ... tot moj nazor
A co s tým má ako ona?? Ak máš lepšie známky, abo čo..tak máš ísť za profkou a poriešiť to s ňou..a né sa pomstievať jej..aby ona bola najhoršia..zatože si vie zariešiť lepšie známky aj keď nechodí do školy, tak jak máá..
Najhoršia má byť tá, čo ti krivdila, teda ak ti vôbec krivdila..a to profka..takže za ňou!!
Ved sakra znamky nie su vsetko a ak sa necitis na trojku daj si komisionalky a dokaze ti ten profak ze mas na tu trojku, tak je to polrok ser na to. A keby si mala same jednotky nebudes mat asi trojku.
A kreslenie sa neda oznacit pekne skarede, lebo kazdy ma iny uhol pohladu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
jedine co mas spravit nie je pomosta ale sa mas zlepsit v tom com nie si az taka dobra. Ak by nevedela pekne kreslit tak asi tu 1 nema. pravedpodobne neznesies to, ze je niekto lepsi ako ty. Po pripade krajsia ako ty alebo aj mudrejsia ... tot moj nazor
Kasko, a ty ju poznáš, keď ju hneď takto zdrbeš?
Aaajahodka - na krase nezalezi - ale ako vidim ty si myslis opak. Myslis si ze menej krasny clovek nemoze mat jednotku na vysvedceni??
Najhoršia má byť tá, čo ti krivdila, teda ak ti vôbec krivdila..a to profka..takže za ňou!!
A kreslenie sa neda oznacit pekne skarede, lebo kazdy ma iny uhol pohladu.
Ak taká nie si tak sa ospravedlnujem :p