myslíte si že je normálne keď ma moja mama vykričí za to že na vysvečku budem mať dve 2 z anglického a slovenského jazyka? z ostatných predmetov mám samé jednotky a pritom som siedmačka.
ja si myslím že mám práve že veľmi dobré vysvečko ale moja mam
ceho?Ja sem osmak a moja mama je rada ze sem konecne nedostal na vysvecku 3 (hrozila mi z 3 predmetu a mosel sem 2X odpovidat z celeho rocnika a 1x pisat pisomku),ale v poho ked sem v sestke dostal 3 ze zemaku tak mi nadavala cele prazdniny tak si z teho nic nerob,ona si casem zvykne
dosť dobre to poznám.. keď som v 9. ročníku na polroka doniesla prvú dvojku, tiež to bolo podobné.. ale teraz som už povedala rodičom, že už nie som na ZŠ a nech jednotky nie sú samozrejmosťou.. neviem, či to vyšlo, ale v pohode..
2 dvojky? ja som deviatačka a budem mať asi 5 alebo 4 dvojky a moji rodičia sú radi... tak na jej mieste by som bola rada, že máš také dobré vysvečko, ale ktovie, možno má mama nejaké problémy, čo ty vieš...
v tom veku som mala tiež také nejaké vysvedčenie a furt na mňa vrieskali a keď som šla na strednú, postupom času im došlo, že môžu byť radi, že som prešla do ďalšieho ročníka, no ta tak , veľa šťastia
"pritom som siedmačka" a čo jakože, ja som na strednej štvrtáčka a mám dvojku tiež len z angliny a sloviny a kričí asi na teba preto, lebo vie že máš asi na to aby si mala mať samé jednotky, a najmä keď si ešte len na základnej a siedmačka. nezleniv!
nie je to normálne.. moja mama je podobná, keď som mala prvý raz dvojku na vysvedčení, bolo jej to jedno, ale keď som mala jednu aj za rok, zakázala mi všetko čo sa len dalo a aj keď mám najlepšie známky z celej triedy, stále mi za ne nadáva, lebo podľa nej je dvojka (nielen na vysvedčení, ale aj z akéhokoľvek testu alebo odpovede) zlá známka...
Ta toto isto neni normalne... naši si zvykli na znamky a nikdy ale nikdy ma nenutili učiť sa a ani po mne nekričali za znamky... jake som mala, take som mala.. ale no som aj po bratoch lebo mam 3 bratoch a oni boli radi ked zmaturovali so 4kami.. strašní flegmatici.. ale zbožnujem ich strašne no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Teraz sa silno vytešuje,že vôbec fungujem na škole
A počkaj,siedmačka a 16 rokov? *___*
pretože na jednotky má, len je lenivá a niekto by ju do toho mal dokopať
škoda, že mňa do toho nedokopali, no
ale ja som to zobrala s humorom