Čo budete robiť zajtra- po vysvedčení???? Ja asi pôjdem s kamoškami na pizzu, aby sme oslávili koniec školského roka... a čo vy??? Nejaká žúrka, alebo budete len tak sedieť doma a čumieť do blba????
Nu, pôjdeme si sadnúť niekam na pivo s bývalými spolužiakmi (od zajtra budú bývalí) a potom na večer som dohodnutá ísť na pivo a na frisbee s kamarátmi
Pridem domov, potesim sa super znamkam, vezmem kufor, zbalim sa na prazdniny a potom to oslavim s gitarou. Yahoo! Naco dakam chodit oslavovat? Vnutorna meditacia aj tak naplna najviac
tak my ako trieda určite nič.... ale asi pôjdem niekde s deviatakmi z mojej školy, lebo s nimi je vždy sranda ,a berú ma za člena svojho kolektívu ....
chcem sa spytat deviatakov..vasim rodicom nevadi,ze idete pit na chatu?alebo ich musite klamat?..nepride vam to troska divne? ani si nepripadate moc mladi na nieco take?
tak okrem vysvedcka este oslavime petra ,pavla ..v triede mame 3 petov,2 petky a 1 pala ..to bude zase riadny zaberak na pecen ..ae to az vecer..po vysvedcku len dakde sadnut na pivko a pripravit organizmus na zatah ..
noo...podľa mňa už sa len budeme tešiť, že sa aspoň tie dva mesiace konečne neuvidíme, tak na oslavy asi nezostane čas a v mojom prípade nie je čo oslavovať...som si pokazil známky...fňuk
no kedze koncime zakladku taq sa najprv vyreveme na skolaku vezmeme vysvedcka vystrasime prvakov krikom rozdame cukriky po skole a potom domov pre peniaze prezliecta sa umyt rozmazane oci a stretavame sa v parku kde sa este po sty krat vyobijmame a potom sa ide kupovat nieco na pitie sa mozrejme ze nalko (aj) a budeme zas vsetci pekny
nas kolektiv je uzasny takze kebyze niesom chora a idme si po vysvedcko tak by som asi hned po skole sla rychlo domov bo tak ci tak poobede ked pridme domov odchadzame do bb k ortopedovi potesi
@lilluska228 keby ste byvali v mojom meste tak asi aj seriozne uvazujem =D ..ale mam svoje plany ..mozno ...vsak porad spoluziakom nech sa doma vyhoncuju a potom nebudu v skole nadrzani =D ta ne..lahke ako facka
@ooooo to mi je jasné =D ale keď sú napríklad niekde na viac nocí? A všade behajú ľudia od rána do rána? =D to nemôžu tak často ako zvyknú doma napríklad =D či sa vždy nájde nejaké miesto? =D alebo to nerobia, sú nadržaní a nejaký chuj ktorému z toho prepne chce prejebať spolužiačku =P
@lilluska228 na nejakom skolskom vylete na par dni ? neni o com este lakavejsie ist niekam do blizkeho lesa sledovat spoluziacky jak sa kupu v nejakej riecke ..no alebo ako vravis ale na stastie sa vacsina normalnych ovladne
@ooooo zatiaľ len pozerali... ale ktovie čo by sa dialo keby sme im tam nevtrhli =D aj keĎ jeden... neviem neviem =D verím že to bola len ruka vo vrecku =D=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
teraz si prave dohadujem ze co a ako zajtra,ale v takychto dnoch u nas alkohol nechyba
........domov skôr ako o pol piatej neprídem
pfuu neviem som sa dnes dozvedela že vraj si ideme niekam sadnúť
@pawlo nie nadržané 15tky... nadržaní 15ročný chalani =D
@53 ja som pochopila =D ale potom do večera behajú niekde von takže nemajú kde potom už iba večer doma =D No a keď doma nie sú... tak smola no... =D