Tak, asi nevyhnutná diskusia na tento deň. No pochváľte sa čo ste doniesli domov Ste spokojní? V čom by ste sa chceli zlepšiť? Ja by som chcel dať preč pár dvojok inač som spokojný.
Počítačová grafika - 3 4 (Kretén, však sme ho mali len posledný štvrťrok a aj to nás nič nenaučil, len nám každú hodinu hovoril „Niečo robte.“ Lenže my (a zvlášť ja hovno z toho vieme.)
secla by som zlepsit tu styrku z chemie a cela by som mat menej vymeskanych hodin. cca.140mam...... jaj a najviac ma sere ze mam 2z matiky, lebo ja mam v pohode na jednicku, ale profka ma cela nasrat
103 vymeškaných hodín! Nechápem, že sú všetky ospravedlnené, iba raz som bola na hodinu u zubárky, ospravdlnenka ani jedna, a ešte som sa triednej priznala, že chodím poza Ale tak posledná šanca užiť si záškoláctvo..
Z nepochopiteľných dôvodov čisté, telocvikárka mi z čistých trojek (trojok?troják?) a nulovej dochádzky dala 1
@krutafunebracka tak si sa zbavila nutkania aj nevypátrateľnosti ale máte tam zaujímavé predmety, mňa by bavila grafika na PC ale z kresby rukou by som rupol xD
@mayo no ale tie predtym boli o birdz vysvedčení a táto téma je o normálnom školskom vysvedčení, ktoré sa dáva na väčšine škôl v rovnaký deň ako na birdzi
ja som mala štyri dvojky (jednu z telesnej tak ju nerátam podľa mňa veci typu gymnastika a pod. mi v živote na nič nebudú) a potom už len jednotky. Som veľmi spokojná okrem tej telesnej by som nemenila nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Taký priemer, pohoda.
bol som zľahka naprudený a zbrklý
dve styrky mam, v prvom som mal 4..a mal som mat 2 zo spravanie ale nakoniec mi triedna nedala..taze spokojny...
Chemia 3
Nemcina 3
Anglictina 2
Biologia 2
Slovenský jazyk 2
Geografia 2
Fyzika 2
Dejepis 1
Informatika 1
Umenie 1
Telesna 1
Som spokojný...meniť nechcem nič
Slovenský jazyk a konverzovanie cez TS : dobrý
písanie a čítanie blogov : chválitebný
komentovanie blogov : dobrý
Diskutovanie vo fóre : chválitebný
Nástenkárske práce : dobrý
Starostlivosť o fotoalbum : chválitebný
Videotvorba :nedostatočný
Protispamová výchova : výborný
Zakladanie fór a ankiet : neabsolvoval
Dizajnovanie vlastného skinu : absolvoval
Upírske cvičenie : neabsolvoval
Anglický jazyk: 3
Estetická výchova: 3
Matematika: 2
Telesná výchova: oslobodená
Technológia a dejiny fotografie: 1
Fotografia - praktické cvičenia: 2
Výtvarná príprava: 1 (vraj za snahu
Písmo: 3
Figurálne kreslenie: 3
Dejiny výtvarnej kultúry: 3
Počítačová grafika - 3 4 (Kretén, však sme ho mali len posledný štvrťrok a aj to nás nič nenaučil, len nám každú hodinu hovoril „Niečo robte.“ Lenže my (a zvlášť ja hovno z toho vieme.)
Počítačová grafika (či animácia?) - flash: 3
konecne aj neospravedlnene hodiny
Z nepochopiteľných dôvodov čisté, telocvikárka mi z čistých trojek (trojok?troják?) a nulovej dochádzky dala 1
stel som 3,3,2...f pohode
a ani nwm prečo mam 2,2,1 !!!
:
a za sloh som dostal aj plyšoveho macka