heh deviataci uvidite ze ked stretnete niektorych spoluziakov zo zakladky tak o rok nebudete vediet o com sa mate bavit...budu tam len take obvykle frazy ako "co stredna, co znamky, novi spoluziaci?"
Mne je smutno hlavne za nejakým spolužiakom... mala som asi 5 jednotiek (ak sa neráta správanie) a potom dvojky.. a pochvalu ale neviem za čo xD a vymeškané hodiny iba 62
čistéé este aj diplom od riaditelky aj nejaku cenu nejake pera a pentelky v zeleznom obale ..a vymeskanych 17 hodin ale bude mi luto za 9.T ze odchadza : disappointed:
19. nasa triedna by ta poslala z listockami do prdele ta nam nechcela ospravedlnit aj ked sme tam nemali napisane ze PROSIM OSPRAVEDLNTE ale len ospravedlnujem...a vsetko musime telefonovat dopredu a tak no paraada
tri dvojky a diplom cestne uznanie medzinarodne da sa celkom len skoda ze som sa z s ludmi nerozlucila ani s kamaratmi poriadne je mi to strasne luto chodila by som tam aj cez prazdniny ty ludia mi boli vsetkyma teraz ich neuvidiiim
Takže boli na ňom tak 2 vodky 3 čerešne a tuším aj jedna kofola položená a ešte bolo v obale a papierové.. a vieš čo ? Bolo čiernym vypísané a dokonca červené razítko !!!! to je čóoo ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Este aj s diplomom..nechapem
ale najlepsie boli moje vymeskane hodiny:298 za tento polrok
Mne bude tak smutno:´(
11.Ved ja nemozem nadavat..ved mne sa nechcelo chodit do skoly a nie ucitelke
30 hodin? ..To ja sa kazdy polrok zlepsujem..prvy to bolo len 201
...ale odzrkadlilo sa to na vysvedceni
hlavne ze prejdem do dalsieho rocnika,len o to mi ide
5xA, 2xB, 1xC, 1xE - cize 5x1, 5x1-, 1x2 a 1x3 :p tazka pohoda:p
ale vysvedcenie som nedostala, to je fakt:p
som nadmieru spokojna