Ako by ste nejakým normálnym, slušným sposobom vysvetlili svojej babke že to čo v celom dome zapácha niesu žiadne moje drogy ani fet, ale jej takmer nulové dodržiavanie vlastnej hygieny? Už mi s tým ide dosť na nervi stále ma obviňuje, že fetujem..
ale tak to sa normálne nedá povedať asi nikomu ,nieto ešte starkej . Aj my máme tento problém ,ale naštasie tam už nebývam takže vaščinou tie 2hodky nejako vydržím
@belzeboss trieskanie na dvere po chvíli v kupelke, vykrikovanie za vodu, za kurenie a pod. prosteee.. nekonečné hádky za nič si predstav že ti niekto rozkazuje, ako a na čo máš a nemáš minuť svoje peniaze tak niečo na ten spôsob.. hrala sa na hlinené prasiatko
@flame nj..trochu neprijemne..to si ale aspon viem predstavit, aj ked som to osobne nezazil..osobne si myslim, ze uz byvanie s rodicmi je kolkokrat strasne tazke..ak sa k tomu pridaju este aj stari rodicia tak to musi byt peklo
@24 ach, ten komentár ma zabil k téme : no ani nevieš ako ťa chápem.... celkovo tú povahu aj všetko ... navrhujem radikálne riešenie , dohováranie nepomôže
A to jej nie je divné že niečo smrdí a keď sa ona osprchuje tak to zrazu prestane?... Alebo by som jej na nejaký sviatok dala sprchový gel alebo šampón a podobnú kozmetiku, tak motivačne. Ja keď som bola mladšia a dostala som na sviatok alebo na vianoce kozmetiku do sprchy tak som sa kúpala aj 3x za deň... len čo potom keď sa minie...
@flame no ja tiez potrebujem klud pre spanok strasne bolo ked som spal na intraku u kamaratky a erazmaci celu noc chlastali a vrieskali..ani chrapanie netrebalo..prebdena noc
@flame ja som nejak zvlastne citlivy na spanok a nemam rad ked sa na mna niekto pozera ked spim a tak, takze pre mna to boli uplne krute podmienky a mozno by si zaspala, ale este k tomu bolo aj extremne horuco, takze to nebolo jednoduche
@belzeboss no tak to museli byť hrozne zle podmienky teda, uznavam.. Ale ja by som to poriešila že by som spala len v nohavičkách, tak sa mi doma podarilo zaspať v tých horúčavách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tak nejako....a ešte by som jej dala nejaké mydlo alebo sprchový gél
zle ťa označilo pozri vyššie
@denix @absinthe