Lebo sa žena rada utápa v pochvalách smerujúcich na jej adresu, a tak skrátka len chce, aby si jej to opakoval, že naozaj tomu tak je, a že je naozaj pekná, krásna, milá atď.
alebo
Si to žena naozaj úprimne nemyslí a skrátka ti len oponuje že tomu tak nie je...
Ale zasa chalani povedia vsetko len aby to bolo take jak to vysvetliť ''harmonické'' napr: ,, ty si taká milá katka '' a ona reeaguje takto : ,, ale nie nejsom ! Nerob si zo mňa žarty,ale i tak dik ! '' a su take typi žien že : 1. Chce to počuť ...2. Má nízke sebavedomie ...3. Nie je si ista či ju náhodou neklamete
a ty im veris?....chlape, zeny si myslia presny opak toho co hovoria, co sa tyka vztahov, vzhladu, sexu.... vacsinou ..a podla mna chce, aby si jej tu pochvalu opakoval, az kym bude mat z toho orgazmus...z toho isteho dovodu si niektore zeny vycapia sexi fotku na fb a daju akoze skromny koment k tomu a cakaju na komplimenty, ktore vyvracaju, aby ich o tom niekto presviedcal...po anglicky attention whore
Pretože to súvisí niečo s jej nafúkanosťou ale kryje ju za skromnosť proste ženy, tie nikdy nepochopíš Inak niečo také poznám z vlastnej skúsenosti no nepáči sa mi to nemám z toho dobrý pocit.
Niektorí ľudia majú problém priajť komplimenty, takže sa to prejavuje tak, že buď zo slušnosti povedia ďakujem a vnútri och to neteší takže srdečnosti sa nedočkáš alebo sú podráždení a otvorene ti povedia, že ti neveria...možno to vravíš príliš skoro vo vzťahu...niekedy je nepríjemné, keď ti niekto vraví kompliment, ktorý nemôžeš vrátiť. Napr. Keď dievča s riedkymi vlasmi lichotí babe s hustými vlasmi, že má super husté vlasy, je to na zabitie, lebo tá pozitívna energia viazne a tým že je tam veľká možnosť závisti, nemôžu to bez pochybností hodnotiť ako pravdu, takže si rozmysli či vravíš niečo , čo o tebe neplatí...alebo ťa proste dotyčný nemá rád a radšej by počul ten kompliment z úst niekoho úplne iného...tak aspoň vidíš že váš vzťah za veľa nestojí, keď ani takúto maličkosť neviete spracovať...
komplimenty na výzor beriem, ale ak niekto, kto ma pozná deň aj pol mi povie, že som úžasná, super, zlatá, že si so mnou rozumie a podobne, tak sa ho snažím pripraviť na to, že ma asi spoznal v jednej z mojich lepších chvíľ a že taká nebývam často a ani nebudem a proste vysvetliť mu, že ma za taký krátky čas nemôže dosť dobre poznať, aby potom nebol rozčarovaný, lebo mám pocit, že tým, že sa k nemu správam dobre mu klamem a že by mal poznať pravdu.
@momoglamorous neprídem si ani ako jedna z tvojich možností a predsa je to tak aj u mňa...nie stále, ale vyskytuje sa to..
z jednej strany mi to nesmierne lichotí, najmä, keď mi to povie priateľ, ale na druhej strane ma to zaväzuje snahou, aby som to udržala aspoň na takejto úrovni a nesklamala jeho očakávania, predstavy, aj keď veľmi dobre viem, že mu na tom nezáleží až tak veľmi, no najmä ide o to, že nechcem sklamať seba samú...lebo je krásne opantať sa predstavou, že som dokonalá a nič pre to robiť nemusím
no každopádne, je to krásne počuť z úst kohosi, koho máme v úcte, respektíve jeho slovo má pre nás veľkú váhu... ak je to úprimné, samozrejme, a to mi potvrdí určite každá žena
Drahý @forgottenone , ďakujem Vám za priestor. Avšak k téme - Tento podivuhodný, avšak u žien veľmi obľubený...a ešte viac praktizovaný, jav, vzniká na základe hier nespočetného množstva duševných činiteľov u ženy. Kladné emocionálne jednotky sú potlačené tými negatívnymi, nie však pudovo. To znamená že výlev negativnych jednotiek nieje zapríčinený tým, že sa žene kompliment nepáči, lež ide , ako som písal, o kompikovanú emočnú nevyrovnanosť s nastálou skutočnosťou. Zjednodušene povedané, že má pocit, že bude prirodzenejšie reagovať ofenzívne, a pokúsiť sa vyvrátiť daný kompliment, aj keď ju tento teší. Hold mechanizmus u tohto inak dokonalého stvorenia, je žiaľ komplikovanejší a je celkom nereálne ho správne definovať..
ja keď také niečo urobím tak väčšinou preto, že ma to poteší, ale nechcem s tým súhlasiť, lebo sa bojím, aby to náhodou potom nevyzeralo namyslene ... u mňa je to tak nejak
ale väčšinou sa iba usmejem a tak to nejak zaprem a nerozoberám nemienim sa hádať však ak to ten chalan myslel vážne aj tak nezmení názor iba kvôli tomu, že dievča povie že to nieje pravda ... a ak áno, tak potom to nemyslel vážne a je to velikánsky kokot, že mieni s takými blbosťami srandovať ... ale u každej je to inak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a, chce, aby si sa s ňou hádal a ona si mohla pochvalu vypočuť častejšie
b, nevie ako odpovedať na kompliment tak, aby to nepôsobilo namyslene, tak zareaguje hentak
c, naozaj si to tak myslí
Ja presne toto robím. A vieš prečo? Pretože klamete seba samých..
alebo je to nejaka chudera, ktora nema ani stipku sebavedomia, aby prijala od niekoho kompliment
alebo
Si to žena naozaj úprimne nemyslí a skrátka ti len oponuje že tomu tak nie je...
"existuje viac možností:
a, chce, aby si sa s ňou hádal a ona si mohla pochvalu vypočuť častejšie
b, nevie ako odpovedať na kompliment tak, aby to nepôsobilo namyslene, tak zareaguje hentak
c, naozaj si to tak myslí"
nuff said
B: aale choood..chichichi
z jednej strany mi to nesmierne lichotí, najmä, keď mi to povie priateľ, ale na druhej strane ma to zaväzuje snahou, aby som to udržala aspoň na takejto úrovni a nesklamala jeho očakávania, predstavy, aj keď veľmi dobre viem, že mu na tom nezáleží až tak veľmi, no najmä ide o to, že nechcem sklamať seba samú...lebo je krásne opantať sa predstavou, že som dokonalá a nič pre to robiť nemusím
no každopádne, je to krásne počuť z úst kohosi, koho máme v úcte, respektíve jeho slovo má pre nás veľkú váhu... ak je to úprimné, samozrejme, a to mi potvrdí určite každá žena
ale väčšinou sa iba usmejem a tak to nejak zaprem a nerozoberám nemienim sa hádať však ak to ten chalan myslel vážne aj tak nezmení názor iba kvôli tomu, že dievča povie že to nieje pravda ... a ak áno, tak potom to nemyslel vážne a je to velikánsky kokot, že mieni s takými blbosťami srandovať ... ale u každej je to inak ...