viem že platí pravidlo pravej ruky že ten po pravej strane ma prednosť ak tam niesu značky ale v akej situacii by červene vozidlo malo davať prednosť modremu ?
v takejto situácii by červené vozidlo asi zastavilo pretože by chcelo dať prednosť modrému ale ak by modré stálo tak by platilo už pravidlo pravej ruky ..myslím
mne ide oto že tie 2 odpovede na otazky si ako keby protirecia (zvacsite si obrazok) , preto by som chcel vedieť kedy červene ide prve (napravo) a kedy dava cervene prednosť (to je ta 7. otazka nalavo)
@patofbc ono červene vojde do križovatky ale neprejde ňou ono v skutočnosti by sa to tak neriešilo ale počkaš kym prejde modre normalne na hranici križovatky to by musela byť dosť veľke križovatka a tie veľke su minimalne s vyznačenim hlavnej cesty keď už nie so svetelnou
@tmb88 urcite viac ako ktorykolvek bezny vodic na slovensku
je to jebnuty priklad, realne mas taku krizovatku raz za 1000km, ked som ja mal prikladove krizovatky v autoskole tak tam nikdy nic take nebolo, co som kukal teraz sestre pred mesiacom tak same klasicke situacie so znackami semaformi...
červené prvé lebo nemá nikoho "po pravej ruke" či nie?? dofaku ja som to už zabudla?! ako to je teda? červené vojde aj hneď prejde a nemusí čakať na modrého oproti??
@patofbc tak počúvaj,pri odbáčaní doľava dávaš vždy(!!!) prednosť protiidúcim a chodcom na ceste,na ktorú odbočuješ,takže červené musí dať prednosť modrému.Lenže modré má po pravici zelené,takže modré stojí kým zelené neprejde.
V praxi to bude vyzerať takto:červené vojde do križovatky a čaká kým modrý dá prednosť zelenému,keď zelené prejde, prejde modré a červené môže dokončiť odbočovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@patofbc ak by nebolo zelene tak vtedy ak som dobre porozumel tomu čo chceš vedieť
takže ak by nebolo tam to zelené auto, platila by ta sedmička ? (modre ma prednosť pred červenym)
alebo co si sa vlastne pytal?
je to jebnuty priklad, realne mas taku krizovatku raz za 1000km, ked som ja mal prikladove krizovatky v autoskole tak tam nikdy nic take nebolo, co som kukal teraz sestre pred mesiacom tak same klasicke situacie so znackami semaformi...
Ak by išiel Červený aj Modrý po hlavnej ceste vtedy by vyšiel do križovatky a potom čo by prešiel Modrý by pokračoval.
Ako prvé vojde skutočne červené auto, v strede zastaví a počká kým prejde modré a potom dokončí svoj úkon. Hotovo
V praxi to bude vyzerať takto:červené vojde do križovatky a čaká kým modrý dá prednosť zelenému,keď zelené prejde, prejde modré a červené môže dokončiť odbočovanie
... ale inač tam platí pravidlo pravej ruky