no ďakujem ti pekne, už som dávno nemala výťahovú nočńú moru, tak prečo mi to nepripomenúť.... !!!
vždy chodím po schodoch, výťahy ma desia. jedine STU-čka ma prinútila prekonať sa, lebo asi by som musela chodiť do školy o hodinu skôr, aby som na 21. poschodie vyšla pešo......
Videla som program o tom, ako prežiť pád výťahu. Najväčšia chyba je vo chvíli dopadu vyskočiť - zabije ťa strop výťahu. Treba si ľahnúť na zem na brucho, najlepšie do stredu výťahu, aby sa energia z nárazu rozložila na čo najväčšiu plochu tela, inak ti doláme kosti. A hlavu si zakryť rukami, aby bola chránená pred padajúcimi troskami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(ach) Asi napíšem knihu kde budú tieto tvoje výplody, čokoládka....
A mala by si už prestať stále pozerať akčné filmy
nie nestalo
ale už som sa vo výťahu zasekla..a v škole ! ale bola zrovna veľká prestávka a stihli ma vyslobodiť než začala hodina
vždy chodím po schodoch, výťahy ma desia. jedine STU-čka ma prinútila prekonať sa, lebo asi by som musela chodiť do školy o hodinu skôr, aby som na 21. poschodie vyšla pešo......