No ja maľujem a kreslím viac ako desaťročie... Proste umenie je moja vášeň a ešte aj čokoláda... Salvador Dalí bol makač!!! Milujem jeho obrázky a tak... A celkovo surrealizmus ma vie pritiahnuť!!!
fiiiha to je zaujimave.,..no ja sa musim priznat ze nemam nejaky oblubeny smer...a ani oblubenho maliara...zatial som takeho nenasla..od viazerych si najdem nieco co sa mi lubi....
aj ja som nadšenec umenia, nielen výtvarného, mám rada impresionizmus, a hlavne Moneta...a ešte z iného súdka, v obraze od Jeana Baptista Greuzoa- Rozbitý krčah, vidím seba
volakedy som chodil na vytvarnu a aj ma to bavilo, no teraz vobec nie je cas.. takze momentalne sa realizujem iba na okrajoch zositov, z coho teda obcas tiez vznikaju rozne sialenosti.
Podľa mňa Daliho surrealizmus má veľmi veľa čo povedať...ale nieje to voľným okom priamo zachytiteľné...ide skôr o hlbšie súvislosti jednotlivých prvkov na obraze. Myslím,že jeho obrazy sa majú skôr čítať .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
hehe..no to jedno..ved..povypravame sa!
yip yip
a teda nepoznas nejaku taku stranku dobru?
A súhlasím, sú úžasné
2626262ak262626oze
22
6
» debnarova.szm.sk/...