Jedného dňa, keď sa Dubákový muž ako vždy potuloval po lese, natrafil na chlapca s dlhými ryšavými vlasmi. Najskôr ho chcel zabiť, ako by to spravil s hocikým iným, ale jeho dubákovská intuícia mu povedala, že tento chlapec by mohol byť dobrým pomocníkom. Spýtal sa ho teda na meno a chlapec mu povedal: "Shane,". Vtom ho Dubákový muž premenil na polovičného dubáka a odvtedy spolu strašia ľudí v lesoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
just kidding mrochty
no nič, pustil by som sa tiež do napísania niečoho takého, ale moja kreativita nedosahuje dostatočnú úroveň na to, aby som niečo také aj stvoril...
Hrozivé dôsledky nemusím ani spomínať, domyslíte si.
(a nebuchajte hej, nočný kľud)
Jedného dňa, keď sa Dubákový muž ako vždy potuloval po lese, natrafil na chlapca s dlhými ryšavými vlasmi. Najskôr ho chcel zabiť, ako by to spravil s hocikým iným, ale jeho dubákovská intuícia mu povedala, že tento chlapec by mohol byť dobrým pomocníkom. Spýtal sa ho teda na meno a chlapec mu povedal: "Shane,". Vtom ho Dubákový muž premenil na polovičného dubáka a odvtedy spolu strašia ľudí v lesoch.
D som sa nudila