"Vrátili by ste sa do podniku, kde ste si uplatnili zľavu, ak ste boli spokojný ?" .. nevidím dôvod prečo nie, ak bol ten človek spokojný, prečo by sa nemal vracať? iba ak by ten podnik bol niekde v úplne inom meste.
mama pravidelne využíva zlavomat... ja som s nou využila len 3 zľavy na pizzu (v dvoch rôznych pizzeriach) a bola som spokojná. Geniálna pizza a za tak málo. A myslím, že sa do jednej z nich vrátim... fakt mi chutila a ani ich normálne ceny neboli vysoké.
keď ma tam niečo zaujme, tak tú zľavu využijem...mám doma pár vecí a som spokojná, babka s dedom boli takto na víkend v Tatrách a boli spokojní..a potom som raz takto bola na bowling a raz v sindibade či ako sa to volalo na večeru. Vo všetkom spokojnosť
ja osobne nevyužívam, @10 mi napr. príde už ako nejaká posadnutosť, alebo čo.... museli by fakt trafiť s ponukou to, čo práve hľadám, a na to sa mi to nechce sledovať.
študenti a mladí ľudia obvykle nemajú peniaze na vrátenie sa a platbu v plnej sume, ale párkrát sa mi už stalo, že tam bolo tak dobre, že sme prišli znova, aj bez toho, aby boli dostupné zľavové kupóny. obvykle používam zľavomat, tam je garancia vrátenia peňazí, ak sa služba - zľava tvári inak, než aká je, alebo vyhľadávam najlepšie ponuky na agregátore zliav » www.zlavypokope.sk/,... kde sú naozaj všetky zľavy, a prehľadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
možno sa oplatí poskytnúť, ak sa tam majú prečo tí ľudia vrátiť, inak na tom len tie firmy prerobia ešte viac
vrátil by som sa, ak by som mal prečo
a najlepsou zlavou je najst obchod kde je tovar rovnakej kvality za co najnizsiu cenu a nezabudnut na dopravu.