Čaute,nevim či sa to stalo aj vám,ale včera večer mi začali komentovať fotky dvaja nemenovaní (aj tak každý pochopí neskôr kto to je a keď nie tak TS).Lenže ich komentáre boli plné kritiky,už som mala strašné nervy a nakoniec mi dojde TSka s týmto textom:
to nemôžu.. hocaký psychologický výskum sa robí, kvôli profesnej etike s tým musia probandi súhlasíť. a ak sa tak v minulosti nedialo, tí čo výskum robili a neriadili sa tým, si to pekne odskákali.
no podla mna ta co to robila mala pravdu,,,mne by to nevadilo keby mi to niekto urobil, robila by som si zneho srandu,,,taketo hluosti ma vobec netrapia,podla mna by si sa mala nadtym zamysliet co ti napisala
Nezdá sa mi na tom nič nevhodné, prečo by nemohla takýmto spôsobom realizovať nejaký výskum? A vymazávať pre taký nezmysel fotky? Trochu neprimerané... Asi mala pravdu v tom, čo napísala.
@gegge@nocna_mura Hej vám sa to povie...No áno, radšej si vymažem ti fotky,tie komentáre čo tam dávali..Čo mám rozmýšľať nad tým čo odpísala?Čo mám nad tým rozmýšlať?To isté čo som spravila ja (normálne povedané som im vypičovala naspäť) by spravil asi každý druhý človek,dokonca možno každý prvý, na pár výnimiek..Čo mám nad tým rozmýšlať?Nech si svoju diplomovku robí inde, Birdz na to nieje..
jejda a co je na tom? no tak ti pisala debiliny? teraz sa mam rozkrajat ked mne niekdo napise neaku trapovinu? akoze mozes byt rada ze to bolo len do skoly a co sa ta mala opytat ze ci ti to moze urobit potom by to urco malo ten isty efekt...oh nepochopiiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to nemôžu.. hocaký psychologický výskum sa robí, kvôli profesnej etike s tým musia probandi súhlasíť. a ak sa tak v minulosti nedialo, tí čo výskum robili a neriadili sa tým, si to pekne odskákali.
no do kelu. to čo toto.
Ja som na Birdzi stretol viac - menej fajn ľudí, až na pár primitívnych výnimiek.
u mna to bolo bez reakcie