ked som mala asi 6 rokov, s kamosmi, okolo 8 vecer vonku. Koho sme to vyvolavali, Elvisa Presleyho tusim? kazdopadne, bola to prdel. Nic sa nestalo, ale napriek tomu sme mali rectum statocne stiahnute
áno, ale to bolo len také detské blbnutie prvý krát sme to krásne zahrali a tvárili sme sa, že plyšová hračka sa naozaj pohla a druhý krát sme neviem prečo vyvolávali Dubčeka a skončilo to úvahou o tom, čo o ňom povedala niečia babka
áno ale to som bola strašný krpec a sestra so sestranicou nás chceli vystrašiť. Aj im to vyšlo Mohla som mať takých 6 a Andrej bol ešte mladší odo mňa. Takže najskôr to bola pre nás zábava, že juuu, budeme robiť niečo nové a tak.. ale potom nás začali v úplnej tme tie dve strašiť a to už pre nás taká zábava nebola
uz to tradsej nerobim lebo verim na to ze sa to moze posrat...... kamosov otec ako decko aj z partiou chalanov ked mohli mat 15 rokov tak isly stanovat a vecer vyvolavali duchov ... po chvile ich to zacalo nudit a isly v klude spat a v noci sa zobudili a stalo sa nieco v zmysle ze z vonka sa ozyvaly nejake nechutne zvuky a zrazu otvorili stan a videli zohavenu tvar a zdrhali do dediny peso, bosy 2 kilometre ale jeden ich kamos tam ostal a ked tam rano prisly , ten co tam ostal tak bol mrtvy ... nerobim si srandu , je to fakt .... ten kamosov otec nemoze teda ani nechce, pozeravat horory .... verte ci nie ale toto je fakt !
ešte na prvom stupni v družine to sme si postavili bunker (stoličky + deky) a vyvolávali sme dedkov, babky atď a vždy sme sa tvárili že sa niečo pohlo alebo tak no sranda ale nie, nechýbajú mi tie časy
keď som bola malá, okolo tých 9 - 10 rokov to bolo veeľmi populárne (akčné, ukričané, hororové, ... desivé ) lebo "aha tam niekto je!!!" alebo "aaaaaaa pohli sa dvierka skrinkyyy" a podobne vlastne to bola aktivita na každej narodeninovej oslave keď sme na seba hodili deky, zobrali baterku a tak.. našťastie nás to prešlo
jasné, skúšali... a potom človeku lietali po rozume samé nepríjemné hovadiny, scénky, že ani spať nevie a bojí sa vlastného tieňa, neodporúčam skúšať slabším povahám ani vôbec...
ako decko som ich vyvolavala vkuse, hlavne v brane po tme ked sme si posadali na zem s partiou, pochytali ruky a potom tam niekto dosiel a zazol svetlo tak sme sa uplne zlakli potom sme to skusali uz starsi na halloween a kamarat ma presviedcal, ze nieco sa pohlo, uz si nepamatam co, ale nikto mu neveril kazdopadne som vzdy ako dieta chcela vyvolat krvavu mary ibaze som sa strasne bala, lebo som ako dieta pocula, ze daka kamaratka jednej znamej to skusala a ze umrela ci co, tazko uveritelne ale vylakalo ma to vtedy, vsak nebudem riskovat svoj vzacny zivot predsa inak k tej mary, zevraj ona sa zjavi v tom zrkadle po vyvolani a zabije vas iba ak sa jej zlaknete, co je viac nez mozne kedze je daka znetvorena, ja sa bojim aj sama seba v zrkadle...
Keď som bola asi prváčka, tak s dcérou maminej kamarátky a s mojím starším bratom sme v kúpeľni vyvolávali ducha Elvisa Presleyho Ja ani neviem prečo zrovna jeho. A brat zhodil mydlo do umývadla, akože to ten duch. Ale my sme mu neuverili.
@matus123 moze to bit pravda...moja sesternica s kamoskami tiez vyvolavali ked mali 16 rokov ..a stalo sa tam nieco zvlastne .. ale nikomu to nepovedali ze co ...iba jedna vec od vtedy sa vsetky 4 zmenili neboly to tie baby co predtym ,,teras maju 18 rokov a ked niekto zacne s touto temou zblednu ,,nechcu sa o tom rozpravat
ze krvava merinka D apotom 5 dni somsa nekukala do zrkadla.. ajsme vyvolavali a drzali jak drbntue zaruky a vzdysomsa smialaa lebo muselo byt zevraj tiskoo D ale raz sami zda ze dake znamenie bolo ale zas nase super deckeé namyslanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale teraz na jednu prihodu..
uz to tradsej nerobim lebo verim na to ze sa to moze posrat...... kamosov otec ako decko aj z partiou chalanov ked mohli mat 15 rokov tak isly stanovat a vecer vyvolavali duchov ... po chvile ich to zacalo nudit a isly v klude spat a v noci sa zobudili a stalo sa nieco v zmysle ze z vonka sa ozyvaly nejake nechutne zvuky a zrazu otvorili stan a videli zohavenu tvar a zdrhali do dediny peso, bosy 2 kilometre ale jeden ich kamos tam ostal a ked tam rano prisly , ten co tam ostal tak bol mrtvy ... nerobim si srandu , je to fakt .... ten kamosov otec nemoze teda ani nechce, pozeravat horory .... verte ci nie ale toto je fakt !
ale keď sa dlhšie vyslovuje Kurt Cobain, znie to ako krtkobejn