Možno to tu už bolo, neviem...ale zišla by sa mi nejaká dobrá rada od niekoho s podobným "zážitkom"...vyvrtnutý členok (teda aspoň podľa chirurga)...pred mesiacom som si ho vyvrtol, momentálne bolesť pomerne prestala, kráčam bez problémov, len stále je op
vyvrtnute sa mi hned "vyliecili", ale nedavno som mala zapalenu slachu na kotniku, s tym som chodievala na injekcie a ultrazvuk ale momentalne sa mi to vracia, zvycajne ked mi znova prechladne atd a maste tiez moc nepomohli, takze neviem no
ale inak pozor na to lebo ja som si minule myslela že je to len vyvrtnuté a nakoniec som to mala podvrtnuté ( roztrhanú šľachu) a 3 týždne som nemohla trénovať
wtf? Tak dlho? Ja som mala jeden členok vyvrtnutý sedem až osem ráz a druhý tuším raz či dva razy... a vždy to prešlo do týždňa! Jasná vec sú octanové zábaly a nezaťažovať členok, ale naozaj to nemá prečo trvať dlhšie ako týždeň.
veru, skus na noc octanovy obklad, s dakym kuskom sacku aby drzal teplo a obvaz. vykladat tak casto ako budes moct. odporucam aj navstevu lekarne a kupit daku vyzivu pre klby. pevnejsiu obuv na cas, alebo stahovacku na clenky. ja ich mavam vyklbene casto oba. uz asi chronicka diagnoza na rehabilitacii sa opytaj na dake cviky na slachy a spevnenie svalstva aj na doma.
ja som si vo februári natrhol väzivo na členku a ešte stále to cítim v niektorých polohách, nenatieral som si to ničím, no nezaťažoval a opuchnuté to na tom mieste bolo viac ako mesiac, ešte stále to nie je úplne zregenerované, na to buď pripravený že to potrvá dlhšie a ešte drobné následky môžeš cítiť aj o polroka, predpokladám že keď si bol u doktora tak presne vieš čo kde sa poškodilo, hlavne tie miesta nezaťažuj, a neuponáhľaj to so športom, vidím že si skúšal rôzne liečby, viac ani mna nenapadá, možno nejaké bylinkové obklady, samozrejme urinoterapia určite pomôže ale nielen pomočovanie členka ale aj samotné pitie moču je vraj dobré a buď trpezlivý
@fanklublbl@hanka12@alicemae v podstate mne ide o to zbavenie toho opuchu...zasa nezomieram od bolesti doma, kráčať sa mi dá, ale keď pobehnem ale stúpim na nerovnosť tak cítiť že to nie je v poriadku, a kedže hrávam hokejbal tak behanie po betóne nezvládnem na 100 % stále ...a natrhnuté by to nemalo byť, dnes mi na rehabke povedali že ak by to bolo natrhnuté tak by ma to bolelo aj pri chôdzi, a s ňou našťastie problém nemám skúsim mať tú nohu vykotenú teda čo najvyššie keď sa bude dať a výživa mi bude asi zbytočná, keďže sa nejedná o kosť ale o väzivá, myslím...skúsim na istú dobu plávanie, možno spinning, čo vy na to ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a začínam mať problem v robote........
Ale vidím že tebe to nezaberá..
a keď už moč musi byť vycikaný z mladej tak 15 ročnej cicky a ešte poctivej......a to na Slovensku je skoro zázrak...