Kamarátke povedal jeden chalan, že vyzerá ako Marduk. Vraj je to nejaký boh vojny (on študuje históriu)
Mne raz ráno v autobuse jeden ujo povedal: "Slečno, prohlídněte si fotky Lídy Baarový." a vystúpil. Nepoznala som ju, musela som googliť a naozaj som ešte nevidela nikoho, na koho by som sa viac podobala. Kedysi ma jedno dievča prirovnávalo k Anne Hathaway, ale podľa mňa to je úplne mimo
ako čínsky boh srandy alebo že sa podobám na jedného herca na "vinetúovho" koňa jj, vedeli sme si s hlapcami davat krásne komplimenty ja som im na oplatku hovorila, ze maju hlavu ako pokazeny magič a tak
ale z príjemnejších bábika, tá baba čo hrala Alicu v Alice in Wonderland, raz dokonca "trinástka" z Housea a Angelina Jolie ale to musel byť ten človek veľmi opitý
@veroniques ano malo by to tak byť.. a nelichotí mi to ani trochu, som blondína! a to prirovnanie len kvôli tomu ako sa maľujem, i keď podľa mňa mám od toho ďaleko
"moja bývalá!" tss, horšie prirovnanie mi už nikto nemôže dať, nie žeby ona bola škaredá, naopak, je krásna, ale neznesiem keď ma porovnávjú s ich exkami!
prirovnanie k Angeline ma dosť potešilo, hlavne keď som to počulo od viacerých ľudí...ale vtedy som mala tmavé vlasy...............a potom ešte aj Morticia mi asi 2x prischlo......hm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
ale dvakrát vtipné to nebolo
ale jedno malé decko vkuse mojej starkej omieľalo, že fakt vyzerá ako sova, že sa to o nej len nehovorí v dedine, že je to ozaj tak
no nic , to je osud ....
Mne raz ráno v autobuse jeden ujo povedal: "Slečno, prohlídněte si fotky Lídy Baarový." a vystúpil. Nepoznala som ju, musela som googliť a naozaj som ešte nevidela nikoho, na koho by som sa viac podobala. Kedysi ma jedno dievča prirovnávalo k Anne Hathaway, ale podľa mňa to je úplne mimo
ale najčastejšie vyzerám a retardovaná veverička s debilným úsmevom
ale z príjemnejších bábika, tá baba čo hrala Alicu v Alice in Wonderland, raz dokonca "trinástka" z Housea a Angelina Jolie ale to musel byť ten človek veľmi opitý
ako vačica!
sen šeckých chalanov
ti ludia asi zle vidia
nesúhlasím
a potom že vraj ako nejaký Hugo s Big Brother
Potom Šeherezáda...
ale asi najhoršie bolo keď ma prirovnali k Majke z Gurunu vtedy som mala podobný účes
potom že z profilu vyzerám jak myš
inak ma nič také nenapadá, ale niečo by sa ešte určite našlo
www.rockjamradio.sk/page/node/2934
teda tieto ma vždy pobavia najviac.