nie, v takýchto prípadoch nie... ale keď niekto vyslovene ukazuje svoju stupiditu, vtedy niekedy aj hej. aby sme si rozumeli, stupidita nerovná sa pomýlenie sa alebo gramatická chyba, stupidita rovná sa napríklad otázka "Prečo sú všetci muži také svine?"
Nerada to robím,lebo viem,že keď to robí niekto mne,tak by som mu najradšej strelila Ale,niekedy mi to unikne ale v duchu sa aj tak teším,že niečo viem viac
@liesel Nemám rád škodoradosť a ani nerád podrážam ľuďom nohy, ale keď si to tak všímam, v dnešnej dobe to robí väčšina ľudí a ešte z toho majú zábavu, že iným robia. Zase z druhej strany, ty tu píšeš:
"Napr.,ked niekto v škole odpovedá nesprávne a vy rýchlo vykríknete správnu odpoved,že aha aký som múdry???"
Tak túto možnosť by som nedal, že ide o zrazenie niekoho na zem. Tu sa zráža človek na zem sám, keď sa neučí a nepripravuje. Ja som sa na SŠ sa snažil našepkať a nie vykríknuť, ale stalo sa mi že som aj vykríkol. To bolo v prípade len, ak ten človek polemizoval 1/2 minúty nad triviálnou odpoveďou a buď sa mu nedalo našepkať, alebo nechcel.
na strednej som to nejak nepraktizoval, teraz poviem správnu odpoveď, ale nie aby som niekoho "zrazil na zem" ale preto, že mi trhá uši, keď povie kravinu, učiteľ / cvičiaci ho nechá či sa neopraví a on nič, prípadne to ešte zaklincuje väčšou kravinou
"Napr.,ked niekto v škole odpovedá nesprávne a vy rýchlo vykríknete správnu odpoved,že aha aký som múdry???"
v tom konkretne nie, to neznasam ked niekto robi, druhy ani nema moznost premysliet si.
ale ked je to niekto koho nemam rada a napr si serie do huby, tak ano, vyzivam sa v tom ked ho "dam dolu" alebo proste ked do mna rype a ja ho ovela lepsie zotriem ako on mna a este sa sam strapni
Záleží od toho, o koho sa jedná (k tomu príkladu v škole) keď odpovedá niekto, kto robí statným to isté tak áno vyžívam sa v tom ale keď niekto normálny tak nie.. Nerobím to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Domnievam sa, že chyby treba opraviť, aby si slabomyseľnejší ľudia nezapamätali hlúposť.
Tak túto možnosť by som nedal, že ide o zrazenie niekoho na zem. Tu sa zráža človek na zem sám, keď sa neučí a nepripravuje. Ja som sa na SŠ sa snažil našepkať a nie vykríknuť, ale stalo sa mi že som aj vykríkol. To bolo v prípade len, ak ten človek polemizoval 1/2 minúty nad triviálnou odpoveďou a buď sa mu nedalo našepkať, alebo nechcel.
hlavne ak niekto odpovedá z AJ ústne slovíčka ....
je to zákerné, ale proste sa mi neudržia ústa.
to isté robím na dejepise i na slovenčine.
čo už.
v tom konkretne nie, to neznasam ked niekto robi, druhy ani nema moznost premysliet si.
ale ked je to niekto koho nemam rada a napr si serie do huby, tak ano, vyzivam sa v tom ked ho "dam dolu" alebo proste ked do mna rype a ja ho ovela lepsie zotriem ako on mna a este sa sam strapni