Čo si pomyslite o nejakom dievčati ktore vyzera ako chalan ? Že sa tak oblieka striha a taketo veci . Poznate niekoho takeho ?Vadi vam to alebo pride nevkusne ?
Pcha Ja som si myslela, že to sem napísal ktosi z môjho roćníka Akurát mám v triede dievča, ktoré vyzerá totálne ako chlapec Ale úplne Ale aj napriek tomu môže byť milá, nemám proti nej nič, neodsudzujem ju, aj keď mi to príde trochu.... mimo A propo, neviem si predstaviť, ako môže mať také dievča chlapca
nuz kazdy ma svoj styl.. a ked sa jej to paci je to jej vec.. aj ked myslim ze ide skor o to ze je to pohodlny styl tak to ma na haku a co ..mne osobne sa to velmi nepaci ale urcite mi to nevadi a myslim ze je to ovela lepsie ako ked ma pol kila mejkapu a tri kila bizuterie..
Poznám z aspoň z videnia asi troch ľudí, o ktorých netuším, akého sú pohlavia, a XY holiek, ktoré by som pri zlom osvetlení suverénne považovala za chalanov.
@majkkkk skor mi zalezi na tom ako sa sprava, aka je ...... a co ti poviem 99 % dievcat co vyzeraju dievcensky sa spravaju jak totalne pice .... preco jak ? pice !!! ... cize mam u pici ich pice
Keď sa baba oblieka ako chalan tak je to Ok, štýl je štýl, ale keď má postavu/účes/povahu (nič proti babám s krátkymi vlasmi, niektorým sa to hodí a ak je to pekne zostrihané tak to vie zanechať svoje čaro) ako chalan tak to stráca ženskosť a to sa mi nepáči...
No najskôr mi to spôsobí vnútorný rozpor, či je to bba alebo chln no a keď to zistím tak ma iba napadne, že prečo by to niekto robil a potom si odpoviem, že neviem a je to jej vec, asi má dôvody
Myslím si že to je jej vec ako vyzerá,aký má štyl,obliekanie,učesu Hlavné je ako sa chová Poznám jedno dievča čo je ostrihaná ako chlapec,oblečenie ako chlapec a je to v pohode baba takže takých ľudí neodsudzujem
My máme v triede lesbu, čo sa ide dať preoperovať na chalana. Už teraz sa tak oblieka aj strihá a chce, aby sme ju oslovovali v mužskom rode. Podľa mňa je to choré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
teraz je už trocha dievčenskejšia, ale nikdy som si o nej takto nič nemyslela, vždy bola celkom v pohode
(prípadne lesba, ak sa tak aj správa)
a niektorym to sedi
Nemyslím si o nich nič, pes psa pozná
btw. poznám len jednu takú babu ktorá vyzerá jak chalan a lezba naozaj je