ahoj..ja len tak bokom...co si myslite o tom ze sme v podstate vsetci zatriedeni do nejakych skupin podla vyzoru (aj ked si mozno mnohi myslia ze to tak nie je ale budme uprimni) ...nie je nespravodlive ze sa niekto povazuje za nieco viac len preto ze zde
Podľa mňa sú krajší ľudia horší v dôležitejších vlastnostiach. Väčšina pekných alebo vyumelkovaných ľudí má troška nižšie IQ a správa sa priam neľudsky. Jasné, že sú výnimky, možno je ich mnoho ale aj tak si myslím, že ak sa niekto stretáva častejšie s kladnými názormi na ich výzor tak sa im určite zvýši sebavedomie a aj správanie voči druhým. Nikto za to naozaj nemôže ale teraz vie kozmetika poriadne prikrášliť a v dnešnej dobe je už málokto prirodzený. Myslím, že najdôležitejšie je páčiť sa sebe samému a hľadať si ľudí, ktorým na kráse nezáleží. Predsa len vlastnosti a povaha sú dôležitejší prostriedok na udržiavanie vzťahov ako krása.
ako môže byť nespravodlivé, že ON sa považuje? spravodlivosť sa týka diania vo svete a nie toho, aký on má názor. to je ako spýtať sa, či je spravodlivé, že on si myslí, že pravica je lepšia, ako ľavica. tá veta nedáva zmysel. čo nám z toho vyplýva? že nejde o spravodlivosť. tá by sa dala dať do otázky, či nie je nespravodlivé, že nie sme všetci rovnako pekní (síce by to bola odveci otázka, ale aspoň by dávala zmysel) je to len v hlave toho človeka. to, že on si to myslí, teba nemusí trápiť.
keď sa niekto považuje za niečo viac len kvôli výzoru je to tak akurát obmedzené - teda až na výnimku, keď sa pohybuje v spoločnosti, kde záleží len na tom - len vďaka kráse má prácu - vtedy má na to zámienku
a k tomu úvodu - keby nebol nikto pekný, nebol by ani nikto škaredý, takže by bol svet šedší a ľudia by sa aj tak separovali podľa ostatných vecí / vlastností
Ako je mozne, ze idealy krasy trebars 16. a 20. storocia su take rozdielne ?
Ako je mozne, ze pre nemeckeho vojaka bolo normalne zabit v Osviencime 10 zidov a potom prist domov z prace, v klude sa naobedovat s rodinou a este aj rozpravat o tom aky mal den ?
Ako je mozne, ze tak vela ludi verilo, ze cernosi su nizssia rasa ?
Ako je mozne, ze muzi kedysi verili, ze zeny im nie su rovne v ekonomickych veciach ?
Ako je mozne , ze tolko ludi veri socializmu ?
Ako je mozne, ze moslim je schopny robit veci, nad ktorymi my len krutime hlavou ?
Vazne veris, ze tvoje myslienky su tvoje ?
Manipulacia sa rokmi zdokonalovala , a vznik medii ju rapidne zefektivnil.
podla mna to maju pekni ludia v zivote tazsie nez by si niekto myslel... predsa len, krasa je vec ktoru ludia zavidia aj ked si to prizna malokto... kym "tym menej peknym" vacsinou ludia ich inteligenciu nezavidia (vacsinou).... ale jak sa vravi slovak zavidi aj pekne pocasie na susedovom pohrebe
a samozrejme musia trpiet nalepku "som pekny ale vymlety" - hoci s tym tiez nesuhlasim bo poznam jednu holku ... ach boze sak to je stelesnenie dokonalosti hej... krasne dievca (prirodzena, skromna, ), krasne prirodne dlhe hnede vlasy, ziadny make-up len spirala, dokonala postava, pekna tvar, zasneny pohlad, vyborny vkus v obliekani, v autobuse si cita romany, muzi jej nosia ruze a pritom jej ego nestupa k vysinam jak by stuplo inym dievcatam, ... a je druhacka na medicine.. jednotkarka na SS... este aj penazi ma dost no ja byt chlapec ta neviem neviem ale kus odveci pisem ale sak co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a k tomu úvodu - keby nebol nikto pekný, nebol by ani nikto škaredý, takže by bol svet šedší a ľudia by sa aj tak separovali podľa ostatných vecí / vlastností
aha hovno na ceste.
(hlavne doň nešliapnuť.)
super zase další krásny deň za nami.
Ako je mozne, ze pre nemeckeho vojaka bolo normalne zabit v Osviencime 10 zidov a potom prist domov z prace, v klude sa naobedovat s rodinou a este aj rozpravat o tom aky mal den ?
Ako je mozne, ze tak vela ludi verilo, ze cernosi su nizssia rasa ?
Ako je mozne, ze muzi kedysi verili, ze zeny im nie su rovne v ekonomickych veciach ?
Ako je mozne , ze tolko ludi veri socializmu ?
Ako je mozne, ze moslim je schopny robit veci, nad ktorymi my len krutime hlavou ?
Vazne veris, ze tvoje myslienky su tvoje ?
Manipulacia sa rokmi zdokonalovala , a vznik medii ju rapidne zefektivnil.
Sme aki sme, lebo niekto to tak proste chcel.
a samozrejme musia trpiet nalepku "som pekny ale vymlety" - hoci s tym tiez nesuhlasim bo poznam jednu holku ... ach boze sak to je stelesnenie dokonalosti hej... krasne dievca (prirodzena, skromna, ), krasne prirodne dlhe hnede vlasy, ziadny make-up len spirala, dokonala postava, pekna tvar, zasneny pohlad, vyborny vkus v obliekani, v autobuse si cita romany, muzi jej nosia ruze a pritom jej ego nestupa k vysinam jak by stuplo inym dievcatam, ... a je druhacka na medicine.. jednotkarka na SS... este aj penazi ma dost no ja byt chlapec ta neviem neviem ale kus odveci pisem ale sak co