@ruderenee tak kamoška si ju dnes vybrala, a na 8. hodine ju už riaditeľka zháňala po celej škole, lebo sa s ňou chce porozprávať. Našťastie už nebola v škole, ale podľa mňa sa chce o tom rozprávať.
@moussinka nám keď vezmú , tak sa ževraj dávajú do "trezora" a až rodičia si po neho musia prísť.
@ruderenee ale ta.. mám nervy na tú riaditeľku krava je.. a akože keď bude toto riešiť že si vybrala sim-ku je podľa mňa už drbnuté a zavolá rodičom, a kamoška ten mobil neuvidí ešte pár mesiacov lebo si vybrala simku
mne tak raz zhabali telefon a dala som im ho cely ako bol, ale hned som zavolala tatovi do hodiny bol v škole, dosiel za nou do kabinetu ale otvorila ta moja tam nebola tak si ho proste zobral zo stola dal mi ho a bolo
@fylo samozrejme, ze moze.. ak by mi ho aj tak, nejakym sposobom zobrala, tak trestne oznamenie pre podozrenie z kradeze a hotovo... ak sa ziak hra s mobilom, tak su na to aj ine paky - poznamka/riaditelka/predvolanie rodicov, urcite nie odcudzenie osobneho vlastnictva...
bože to také chujoviny vedia v tých školách riešiť miesto toho aby si radšej zaobstarali učebné osnovy ktoré decká naučia aj dačo do života.... deti ste sprosté že si nechávate skákať po hlave... raz keby mi zobral niekto mobil tak rovno by som sa zdvihla a išla na políciu za odcudzenie súkromného majetku a hotovo, keď sa chcú srať s takými prkotinami tak by som im dopriala, nech sa serú...
v siedmej triede som skoro mrtvicu z tohto dostala..bol nejaky hokej alebo futbal tak som povedala do triedy ze nasi dali gol a ta čúza mi chcela zobrat a utočila na mna slovami že zavola riaditelku,mamu a otca ,ich zamestnávatelov, paničku zo socialky tak som sa zasmiala a odišla zo školy domov
ja by som jej ten mobil nedala ani keby čo... je to môj súkromný majetok a istým spôsobom to potom môžem brať ako krádež.... maximálne ma môže upozorniť aby ho odložím... ale nie zobrať ho...
ani ja by som jej mobil nedal. na základnej som hral Game Boy Color a učitelka mi ho zobrala, ale dnes by som jej ho v žiadnom prípade nedal. nech si po mne kričí kolko chce. nemá mi čo spraviť. ak by sa ma dotkla, tak by som odišiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@moussinka nám keď vezmú , tak sa ževraj dávajú do "trezora" a až rodičia si po neho musia prísť.