mne sa skor stalo, neviem ci som bola zamilovana, ale stve ma to trosku dodnes,... ze... som sa tak dobierala s jednym chalanom a ked som ho videla som bola uplne rada a vzdy ked sme sa na seba pozreli tak sme sa na seba usmiali, .. a ked som bola s nim som sa citila uplne super...ale bola som s nim len ked som bola s kamaratkou, ako partia... nikdy nie sama, pretoze by mi to bolo divne zavolat ho niekedy von a vlastne na to nebola nikdy ani prilezitost... aaa vsetko to bolo pred letom,... a ja som na cele leto odisla prec, pretoze som si aj tak myslela ze to nebude mat zmysel, ze si k nemu nijak nenajdem cestu... a cely cas som myslela na neho, ako ho stretnem a ze sa to pohne dalej... aaa prisla som po lete na slovensko, videla som ho a bol s inou... co uz no...
nech ideme proti logike akokoľvek dlho, a láska je neviem ako silná, pravda ťa stále dostihne. a keď je pravda, že to nemá zmysel, tak to nemá zmysel, a hasta la vista..
Urobil to on, lebo vedel, že kvôli vzdialenosti a jeho zaneprázdnenosti budeme príliš málo spolu. Teraz mu rozprávam o svojom frajerovi a sme akože best friends.
Raz sa mi to stalo ... a občas toto rozhodnutie ľutujem dodnes.
V tom čase som si myslel, že to ďalej zmysel mať nebude - hlavne kvôli tomu, že ona bola z Mexika a ja som zo Slovenska.
Teraz je, zdá sa, šťastná ... ma priateľa - z Holandska ... a idú spolu bývať ... ale kvôli tomu, že som sa cítil dosť ponižovaný tým, že vkuse rozprávala o ňom som ťažko nadviazaný kontakt znovu prerušil (nech je šťastná, ale mňa ponižovať a ničiť moje aj tak nízke sebavedomie nemusí ... )
ako sa to vezme.. rozisiel som sa s byvalou, lebo uz dlho to nikde nesmerovalo.. ale ci som ju v case rozchodu este miloval? to neviem.. kazdopadne bola to jedna z najtazsich veci, ake som spravil.
neviem, pri každom jednom mojom vzťahu v tomto veku si vravím, že to je len teraz, že si nebudujem vzťah na večnosť, resp., na život, ale žijem pre prítomnosť a keď viem, že mi je dobre s vedomím, že to raz aj tak skončí a v rámci dlhodobosti to nemalo celé zmysel, tak to jednoducho zmysel má pre ten moment, v ktorom žijem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Nikdy...
nechápem.
Ale raz sa ma takto vzdal jediný,ktorého som dá sa povedať ľúbila a to bolelo. Veľmi. A už aj ten je šťastný s inou...
ale on sa vzdal mňa a teraz už viem, že to bolo správne rozhodnutie
V tom čase som si myslel, že to ďalej zmysel mať nebude - hlavne kvôli tomu, že ona bola z Mexika a ja som zo Slovenska.
Teraz je, zdá sa, šťastná ... ma priateľa - z Holandska ... a idú spolu bývať ... ale kvôli tomu, že som sa cítil dosť ponižovaný tým, že vkuse rozprávala o ňom som ťažko nadviazaný kontakt znovu prerušil (nech je šťastná, ale mňa ponižovať a ničiť moje aj tak nízke sebavedomie nemusí ... )