Ako chápete vzdelanie vo všeobecnosti? Ako "dar", niečo čo sa vám vráti a čo je neoceniteľné alebo ako niečo, čo je na obtiaž, brzdí vás v napredovaní? Vzdelávate sa radi alebo nie? Ak ste dokončili školu, ako sa s odstupom času pozeráte na absolvované št
Je to tak, ze nikdy nevies co budes v zivote-praci potrebovat co sa naucis v skole, takze bolo by dobre sa naucit v skole co najviac...ja teraz lutujem ze som sa na strednej neucil viac anglictinu, lebo teraz by som ju potreboval, ale urcite som potreboval kopu vedomosti v praci, co som sa naucil v skole
Vzdelanie je fajn , pre dobrý pocit zo samého seba , ale bohužial dnes nikoho nezaujíma ani titul (čo síce nemusí byť automaticky znakom skutočného vzdelania) ale ani to čo fakt vieš , to sú len reči.
Je lepšie mať čo najlepšie vzdelanie aj keď ti nepomôže , stále môžeš dúfať , že to tu raz bude normálne
Vzdelanie a všeobecná inteligencia sú neodmaniteľnou súčasťou života.
Je to niečo prekrásne.
Ale systém v štátnych školách (základných a niektorých stredných) je akosi nedomyslený a postavený na absolútne neopodstatnenom základe, preto odtamadiaľ deti vychádzajú ešte hlupší ako prišli.
„Povinná školská dochádzka je najlepší spôsob, ako zotročiť spoločnosť.“ - Lev Nikolajevič Tolstoj
„Nikdy som nedopustil, aby škola stála v ceste môjmu vzdelaniu.“ - Mark Twain
neviem ako akekolvek vedomosti, kt. clovek nadobudne ho dokazu brzdit. ved filter, co nepotrebujem ven, co hej save do hlavy. to su zas hentake pseudomyslienky vseljake
90% z toho čo sa naučiš na strednej škole (resp na gymku) nikdy v zivote nevyuziješ.. chodim na gympel a jedine čo zrejme vyuzijem na vysokej škole bude slovenčina a cudzie jazyky, zvyšok je uplne zbytočne si trepať do gebule..ale čo,beriem to z tej lepšej stranky, aspon mam zo všetkeho nejake zaklady a nejaku všeobecnu inteligenciu
Ta mne jedno učim sa bo musím a aj keby som nemusel tak by som do školy chodil (síce by som sa učil asi len na 4ky) ale preto aby som aspoň niečo vedel a chcel by som aby sme mali viac telesnej napr aspoň 3-4x do týždňa a aby sme nemuseli furt len podžubany futbal a floorbal hrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Je lepšie mať čo najlepšie vzdelanie aj keď ti nepomôže , stále môžeš dúfať , že to tu raz bude normálne
Je to niečo prekrásne.
Ale systém v štátnych školách (základných a niektorých stredných) je akosi nedomyslený a postavený na absolútne neopodstatnenom základe, preto odtamadiaľ deti vychádzajú ešte hlupší ako prišli.
„Povinná školská dochádzka je najlepší spôsob, ako zotročiť spoločnosť.“ - Lev Nikolajevič Tolstoj
„Nikdy som nedopustil, aby škola stála v ceste môjmu vzdelaniu.“ - Mark Twain
Power is power.