Ako keby niekde stojíte medzi kopou ľudí a všemožne sa snažíte zaujať, ale nikto si vás nevšíma a zrazu máte pocit.. ani neviem aký je to vlastne pocit..
Nemyslela som to tak že sa na mňa nikto nepozrie na ulici, ale proste že sedím doma a nič... Nikto nemá čas, nikto komu by som mohla povedať čo am trápi alebo teší.. prázdnota úplná...
mňa si ľudia občas všimnú, ale ja si to nevšimnem. Ja som strašný ignorant svojho okolia, takmer nikomu nepozriem do tváre, nevnímam a blúdim svojím svetom - hlavne ráno v MHDečke
Tak to poznám veľmi dobre. Často, každý jeden deň. Nič, aj tak by to nepomohlo. A ten pocit... povedal by som že u mňa je to samota. Taká kopa ľudí a nikto ma nevidí, nepočúva. A čím viac ľudí okolo, tým viac osamotený sa cítim lebo to pre mňa len znamená, že ešte viacerím som úplne ukradnutý. Nudný (myslím si) určite nie som, na pohľad to so mnou tiež nie je zlé... neviem v čom je chyba.
to ssa mi stane vzdy ked mam zlu naladu nastvem sa na vsetko ..... neviem co vtedy robim urazim sa s nikim sa nerozpravam potom sa ostatni urazia oni sa so mnou nerozpravaju ..... a potom sa to vsetko nejak samo urovna .D
Poznám to. Väčšinou sa mi to stáva v škole, keď sedím a sledujem ostatných ako každý s každým niečo rieši, len ja tam vzadu sedím úplne sama. Niekedy za celý deň si ma nikto nevšimne. Hlavne moja spolusediaca, ktorá niekedy uprednostní druhú kamošku. Alebo keď chcem, aby sme išli von, odrazu všetci sú preč. Vtedy mi to ubližuje asi najviac a vtedy sa cítim totálne pod psa.
Tie pohľady neznášam tiež. Nechápem, prečo je človek taký skúmavý a musí si prezrieť každého, kto prejde okolo neho. Keď idem po ulici normálne cítim, ako sa mi ten pohľad dotyčného vstrebáva pod kožu. Vtedy najradšej niekam zaleziem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ok. Asi nemôžem povedať, že idem po ulici a nenájde sa vôbec nikto, kto by na mňa nečumel, hej.
Ale, asi viem, čo myslíš. Skús spraviť niečo pre seba, pro osobní potešení
ale ak myslíš akože záujem alebo niečo také , venovanie väčšej pozornosti tak neviem.. ja som rád globálne invisible takže tvoj problém nemám
a rovnako viem, ake je to, ked ides po ulici a citis pohlady... brr...
asi som divna, ale ani jedna z tych dvoch moznosti mi nepride prijemna...
najlepsie je ked sa citis izolovany od ostatneho sveta ak s s niekym dalsim
ak najdes druheho z tvojho druhu
a k téme, jasné stáva sa mi to, ale nejako to neriešim, proste, keď ma ignorujú idem ďalej a padla
Tie pohľady neznášam tiež. Nechápem, prečo je človek taký skúmavý a musí si prezrieť každého, kto prejde okolo neho. Keď idem po ulici normálne cítim, ako sa mi ten pohľad dotyčného vstrebáva pod kožu. Vtedy najradšej niekam zaleziem.