Dostal som chuť kúpiť si vzduchovku pre rekreačne účely, no rád by som vedel od niekoho skúsenešieho akú značku pozerať pred kúpou nakoľko nie sme tak bohatý aby sme si mohli dovoliť lacné veci.
Tu ktoru chces kupit mam aj ja, neni to presne ona ale skoro to iste. Nekupuj si 5,5 su to tazke broky a nikdy sa to nevyrovna 4,5 ani silou a presnostou uz vobec nie.
Este nedavno sa na Slovensku dali kupit len Slavie a kazdy bol spokojny ja mam Slaviu 625 a 631. Mozno ta vzhladom nepritahuje ale presnostou nema ziaden problem.
Neviem ci to chel len tak zastrielat si alebo hces aj na nejake sutaze chodit, ale mne na sutaziach nedovolili pouzivat inu nez Slaviu , to sa uz mozno zmenilo a mozno aj zalezalo konkretne od rozodcov. Vtedy som vysolil desattisice za Walther LG300 a nikde som s nou nemohol strielat Jednodcuho povedane odporucam ti staru dobriu Slaviu 631 alebo 630 alebo aj hocico ine ale nikdy nie 5,5mm- to olutujes. Vela stastia...
@2@frez to bola taka reklama na nabytok neco take ze : "nejsom tak bohaty aby som si mohol dovolit kupovat lacne veci ale co mam robit ked ta kuchynska linka je taka lacna"
@3 Slavia - dobrá kvalita za rozumnú cenu 631 má lepšie nastaviteľné mieridlá ako 630 robia sa aj 634 ale s tými nemám skúsenosť akurát viem že majú o niečo kradšiu hlaveň ak chceš kupovať inú značku tak pozeraj aj parametre ako je počiatočná rýchlosť strely dajú sa kúpiť aj podstatne silnejšie vzduchovky ako sú slávie a za rozumnú cenu len potom presnosť a kvalita pokrivkáva ale na terčovú strelbu ti bude určite slavia vyhovovať
Ja mám sláviu už pekných pár rokov,nebola ani drahá ale za tie roky (nepamätám si presne kedy sa kupovala ale bol som vtedy ešte decko takže pekných pár rokov to je) sme s ňou nemali ani jeden problém,takže môžem len doporučiť. Je to 4,5.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Este nedavno sa na Slovensku dali kupit len Slavie a kazdy bol spokojny ja mam Slaviu 625 a 631. Mozno ta vzhladom nepritahuje ale presnostou nema ziaden problem.
Neviem ci to chel len tak zastrielat si alebo hces aj na nejake sutaze chodit, ale mne na sutaziach nedovolili pouzivat inu nez Slaviu , to sa uz mozno zmenilo a mozno aj zalezalo konkretne od rozodcov. Vtedy som vysolil desattisice za Walther LG300 a nikde som s nou nemohol strielat Jednodcuho povedane odporucam ti staru dobriu Slaviu 631 alebo 630 alebo aj hocico ine ale nikdy nie 5,5mm- to olutujes. Vela stastia...
» www.commando.sk/zbrane-katalog/...
» www.czub.cz/cz/catalog/84-v...
» www.czub.cz/en/catalog/84-a...
» www.czub.cz/en/catalog/84-a...
Slavia 631 LUX