Takze mam taky problem, ktory som na sebe spozorovala..Budem rada ak zdelite svoje nazory, alebo ci ste prezivali niekedy nieco podobne. Takze som typ cloveka, ktory potrebuje byt vo vsetkom naj, teda vo vacsine veci..Pokial ide o ludi ktorych nepoznam,al
tak to sa cudujem, ze este daka kamaratky teda mas..
aaale.. chces to zmenit, co je fajn
skus dako prekusnut, ze nebudes najlepsia, resp vsetci sme v istom zmysle najlepsi, tak to skus zacat inak vnimat..
mala som taku v triede NA STREDNEJ.. hahaha tu uplne išlo rozdrapiť ked som dostala jednotku a ona dvojku ..a ja som mala uplne v riti ked ona dostala lepšiu známku ako .. ale ju to evidentne tešilo taky uškrn hodila .. a ked mne dala profka jednotku na maturite tak ona zacala vyskakovat ze preco ze ona hovorila viac.. haha proste krava..Alebo chcela vždy skor odovzdať volaku prácu, vždy mať viac bodov, hned sa spýtala a koľko mala Simona bodov... no konec.
V kráse radšej sa ani neporovnávam, lebo to je otrasne mala som kamošky ktoré boli krajšie ako ja a to je také blbé ked idete na párty alebo tak ..všetci sa bavia len snimi, každý lepši chlapec chce ju ..a ja si v duchu hovorím že héééj aj ja som tu ... "
napr. na telesnej som bola vždy predposledna najhoršia v každom športe xD som mala aj frustrácie niekedy ale to len na základnej že prečo všetci vedia výmik a ja nie, prečo vedia volejbal a ja nie. Na zakladnej boli odo mna všetky krajšie ako ja takže to neriešim ..Na strednej to už ušlo, Tam ma zrazu začali mať radi všetci chalani, zadaní aj nezadaní ale frajerky tých zadaných ma dosť nemuseli ...
aj ja chcem byť stále v zopár veciach naj... ale keď sa mi tak aj nepodarí, tak si kvôli tomu netrhám vlasy a ani mi to nejako nevadí... jedine ma to poriadne nakopne do toho aby som sa čoraz viac snažil
ja mam ten isty problem, skoncilo to tak, ze som si vsetkych ludi zo strednej pohnevala a uz sa s nimi nebavim, co mi ale vobec nie je luto, lebo aj tak som ja najlepsia!!!!!!!
Ak tvoja kamoška dostane lepšiu známku ako ty a vadí ti to tak nevolaj tú osobu kamoška a začni sa lepšie učiť a keď nájdeš osobu, ktorej to budeš želať, tak tú osobu možeš nazvať kamoška. Alebo sa pretvaruj, to je kľúč k úspechu. Vidíš dakoho kto má hrozný účes, zalichoť mu ,, máš super účes" a obľúbenosť pojde hore. Ľudia čo vravia druhým, čo si o nich naozaj myslia sú vždy neobľúbený a osamelý.
vrrrr! si ako moja spolužiačka...ja som naj.. ja som naj...a opovážte sa mi povedať, že to nie je pravda!
ja by som ti dala hajzle čistiť a keď ich vyčistíš najlepšie tak ti to možno uverím, ale iba možno!
@9 veci sa maju troska inak. Ja sa vzdy vsetko naucim a kamoska sa nic nenauci a vsetko odomna odpise s ma lepsiu znamku nez ja este . A potom ju ucitelia ospevuju aka je uzasna. No a nech ta nerozdrapii
ľudia sa musia v jednom kuse s niečím 'dealovať'. Ty sa vydealuj s týmto. Proste nie všetko vždy je presne tak, ako to chceš, a myslím, že sa ti bdue krajšie žiť, aj kamarátky ťa vbudú mať radšej, keď takéto veci proste prestaneš riešiť Ver či never, všetko sa dá prestať riešiť zo dňa na deň
Teba mať za kamarátku by asi nikto nechcel ak by spoznal tvoju pravú povahu
Ja zase tiež ako neprajem kamarátom všetko aby boli vo všetkom dobrý ale ani od nich to nijak nečakám Napr keď robíme zhyby tak povzbudím nech vydržia dlhšie a zrobia viac ale neni to také úprimné žeby som chcel aby dal čo ja viem o 10 viac ako ja ... ale aj oni mňa povzbudia inak sme akoby taký.. súperivý proste v niečom prekonávajú oni mňa v niečom prekonám zase ja ich a neriešime to nijak veľmi
ako môžeš takto hovoriť o svojich kamarátkach? bože to im fakt nič nedopraješ? čo máš s toho že si múdra, krásna, dokonalá ked ťa aj tak má každý v piči? uvedom sa a správaj sa ako normálny človek
mám kamarátku, ktorá je takto zameraná iba na známky a zatiaľ to všetci berieme s humorom ale niekedy mi jej je dosť ľúto, keď si predstavím čo musí zažívať, kedže vždy tu bude niekto lepší než ona.
ja napr viem, ze som najhorsi clovek na svete a cim dalej, tym viac dokazov na to ziskavam. den pred smrtou to dostanem aj pisomne urcite. a neni to nizke sebavedomie ani nic podobne, je to pravda. ale nestve ma kazdy, kto je lepsi, len ten kto je lepsi a pohrda mnou za to, ze som horsia. ale aj tak by som ta uznavala za to v com si lepsia ako ja. a raz by doslo na to, ze si, lebo mne sa to deje postupom casu...
Oh toľkí jej tu píšete aká je zlá kamarátka... A kto z vás je taký že mu nikdy nezáleží na tom, aby bol v niečom lepší? Ja som tiež taká ako ona, a snažím sa to potlačovať, ale jednoducho človek má v povahe chcieť byť najlepší, a chválený, tak tu nehovorte akoby to bolo niečo strašné. Len to treba obmedzovať a dopriať aj ostatným. Zatnúť sa, hoci sa aj pretvrarovať, ale pokiaľ si budeš stále hovoriť aká si šťastná z úspechu iných, hlavne ľudí ktorých máš rada, raz si ani neuvedomíš a budeš šťastná naozaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Proste začni mať lepších ľudí ako si ty rada....
aaale.. chces to zmenit, co je fajn
skus dako prekusnut, ze nebudes najlepsia, resp vsetci sme v istom zmysle najlepsi, tak to skus zacat inak vnimat..
V kráse radšej sa ani neporovnávam, lebo to je otrasne mala som kamošky ktoré boli krajšie ako ja a to je také blbé ked idete na párty alebo tak ..všetci sa bavia len snimi, každý lepši chlapec chce ju ..a ja si v duchu hovorím že héééj aj ja som tu ... "
napr. na telesnej som bola vždy predposledna najhoršia v každom športe xD som mala aj frustrácie niekedy ale to len na základnej že prečo všetci vedia výmik a ja nie, prečo vedia volejbal a ja nie. Na zakladnej boli odo mna všetky krajšie ako ja takže to neriešim ..Na strednej to už ušlo, Tam ma zrazu začali mať radi všetci chalani, zadaní aj nezadaní ale frajerky tých zadaných ma dosť nemuseli ...
ja by som ti dala hajzle čistiť a keď ich vyčistíš najlepšie tak ti to možno uverím, ale iba možno!
Ja zase tiež ako neprajem kamarátom všetko aby boli vo všetkom dobrý ale ani od nich to nijak nečakám Napr keď robíme zhyby tak povzbudím nech vydržia dlhšie a zrobia viac ale neni to také úprimné žeby som chcel aby dal čo ja viem o 10 viac ako ja ... ale aj oni mňa povzbudia inak sme akoby taký.. súperivý proste v niečom prekonávajú oni mňa v niečom prekonám zase ja ich a neriešime to nijak veľmi