Zaujímalo by ma, ako to baby máte. Bez ohľadu na to, že sa maľujete pre seba a nie pre partnera, uprednostňujete v domácnosti život bez make upu, alebo sa beztak maľujete každé ráno ?
Naopak muži, čo u svojich polovičiek viac preferujete ?
Namaľujem sa raz za storočie. Niekedy mám náladu si spraviť linku, aj keď mám pocit, že nenamaľovaná som krajšia. V rámci možnosti. Nerada sa maľujem, nebaví ma to, neviem to. Ale raz za čas sa mi chce týmto spôsobom stráviť trochu času. To sa namaľujem, odfotím a odmaľujem. Inak keď už, tak si maľujem len obočie, keď idem von. Ale aj od toho som už upustila.
ja chodim ako potrat aj vonku, odkedy je lockdown. Od marca som bola namalovana asi 5x dokopy, ale to len linku a spiralu, dokonca som si uplne odvykla nosit aj podprsenku
Nemalujem sa skoro vobec uz mozno raz za mesiac/mesiac a pol.. kedysi by som si nevedela predstavit ani pridat fotku alebo videa nenamalovana a uz aj s tym som ok
Doma sa nemaľujem, raz za 100 rokov sa stane situácia, že chcem byť namaľovaná a sexy aj doma, ale to je fakt tak možno 2-3x do roka. Aj von sa už maľujem zriedkavejšie ako kedysi.
Keď som iba doma, tak sa nemalujem, to musím ráno inak zle vyzerať, aby som sa primalovala, ale teraz počas homeoffice je veľmi pravdepodobné, že si musím zapnúť kameru. Tak len trocha nahodím linku, špirálu.
Ale keď idem von, tak sa necítim dobre, keď nemám aspoň tú linku. Vďaka respirátorom a rúškam tak make-up už takmer vôbec nepoužívam.
A či to frajerovi vadí/nevadí, to už je jeho problém
Mne sa velmi páčia nemalované dievči, na druhej strane mi to ale neprekáža a samozrejme by som do toho polovičke nekecal, keď sa tak cíti lepšie/rada to robí, nech sa namaluje aj keď celý deň nevyjde z postele
Ja sa už teraz maľovať nemôžem (alergie) a veľmi mi to chýba... zlepšovalo mi to náladu (ten pocit že ha upravila som sa)... čiže áno, maľovala som sa aj doma...pre ten pocit,rovnako ako kondicionér a voňavka.
Keď som celé dni doma nemám vôbec vnútornú motiváciu ani len vyliezť z postele. Radšej ten čas, čo by mi trvalo namaľovanie a odmaľovanie strávim opúšťaním sa. Ten lockdown a masky mi nerobia dobre, strašne ma to demotivuje existovať a nie to ešte sa snažiť vyzerať dobre keď mám existenčné problémy pod rúškom
Väčšinou som nenamaľovaná, ale občas sa doma z nudy namaľujem, aj keď viem, že nevytiahnem ani päty z bytu
A ak by partner vyžadoval, aby som sa denne doma maľovala, tak to by mi musel tie šminky kupovať
Moja milá sa maľovala iba na spešl príležitosti ... a vzhľadom na to že sa žiadne teraz nekonajú tak mi to začína aj troska chýbať a to som nikdy nebol fanúšik makeupu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ked robim z domu, ako dnes, ze mam aj par callov, tak sa namalujem - linka a spirala, ale nie vzdy.
akurat na stedry vecer som sa inak nope
Ale keď idem von, tak sa necítim dobre, keď nemám aspoň tú linku. Vďaka respirátorom a rúškam tak make-up už takmer vôbec nepoužívam.
A či to frajerovi vadí/nevadí, to už je jeho problém
A ak by partner vyžadoval, aby som sa denne doma maľovala, tak to by mi musel tie šminky kupovať