@fenoglio@15 Je to Rudolf Vaský. Ide o zjavne psychicky narušeného jedinca, ktorého najobľúbenejším športom je predvádzanie svojho vrodeného kokotizmu pred čo najväčším počtom ľudí.
podla mna je ten vyrok blbost.
naco sa snazit podobat na niekoho ineho. radsej sa budem snazit zlepsovat samu seba podla vlastnych moznosti a subjektivnych idealov...
Väčšina mojich vzorov sú Anime postavy.. teda ani nie žeby vzor ale skôr sa mi páči ich charakter a vravím si že by som sa im chcel v niečom podobať a podľa toho sa aj riadím potom.. dal by som aj nejaký príklad ale nechce sa mi tu rozplývať nad fiktívnymi charactermi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
v sialenom svete maju blazni seba za normalnych a normalnych za blaznov
aaa nemám vzor asi
možno tak čo sa vzhľadu týka tak sa mi strašne páči Lana ale k jej podobe sa nedá ani priblížiť takže sa o to nepokúšam
naco sa snazit podobat na niekoho ineho. radsej sa budem snazit zlepsovat samu seba podla vlastnych moznosti a subjektivnych idealov...